Karadağ’dan çevre yolu tepkisi

Çevre yolundaki çalışmaların tıkanıp kaldığını ifade eden CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Hayal dünyasında hayal satarak siyaset yapılmaz. Hükümet Alanya’ya şaşı bakıyor. Hala Alanya’nın üvey evlat muamelesi gördüğü tespit edilmiş durumda” dedi.

Karadağ’dan çevre yolu tepkisi

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya’da Antalya Büyükşehir Belediyesi kontrolündeki arıtma tesislerinde arıtma işletme maliyetinin pahalı oluşu nedeniyle arıtılmadan denize bırakıldığı iddialarına cevap verdi. Yönetim kurulu toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan Karadağ, “Arıtma krizi diye bir laf ortaya atıldı. Bu çok ciddi bir olay. Alanya’da herkesin geçim kaynağı turizme bağlı. Alanya’daki turizmin ana öğelerinden birisi deniz, güneş, kum. Deniz deyince denizlerimizin temiz ve misafirlerin gönül rahatlığı ile girebileceği yer olması üzerimize düşen en ciddi görevlerden birisi. Bu konuda ASAT’ın, Çevre İl Müdürlüğü’nün çalışma yapması lazım. Bu konuda devlet kurumlarını yaptığı çalışmalar var. Bunları izlememiz ve bu konuda zafiyete Alanya’nın düşmemesi için çalışma yapmamız lazım. Kurban Bayramı’nda belki Alanya’da nüfus 3 katına çıkacak. Bu misafirlerin çoğu denizimizden faydalanacak. ASAT’ın Alanya’da 8 adet evsel atık suları arıtma tesisleri var. Tesislerin 2 aylık raporlarını aldım. Limit değer bine kadar izin vermesine rağmen şu an sıfır. Çevre İl Müdürlüğü de bu raporları sürekli denetliyor. Burada bir dedikodu ortaya atmak, yaklaşan bayramda yerli ve yabancı misafirleri buradan uzaklaştırmaya, halkımızın gelir kaybına neden olacağı için siyasiler bu konuda biraz daha duyarlı olmalı. Yerli ve yabancı misafirler denize gönül rahatlığı ile girebilir. Denizlerimizde hiçbir sıkıntı söz konusu değil” dedi. 
 

“BU MÜJDELERLE OLACAK BİR İŞ DEĞİL”

banner111

Çevre yolunun Alanya’da tıkanıp kaldığını söyleyen Karadağ, “Çevre yolundan şehir bağlantısı yapılacak olan yonca yaprağı diye tabir edilen bağlantı 2 defa değişikliğe uğradı. Buranın 2 defa değişikliğe uğraması demek oradaki 18. madde uygulaması ve hizmetlerin yeni baştan yapılması demek.  Devleti idare ediyorsunuz, caklarla, ceklerle olmaz. Bu işin bir planlaması olur. Bu müjdelerle olacak bir iş değil. Hayal dünyasında hayal satarak siyaset yapılmaz. Hayal satmayalım. Hükümet Alanya’ya şaşı bakıyor. Hala Alanya’nın üvey evlat muamelesi gördüğü tespit edilmiş durumda” diye konuştu. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83