Kaymakam Ürkmezer'den öğrencilere ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Fatma Özmüftüoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunu ziyaret etti. Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Kaymakam Ürkmezer'den öğrencilere ziyaret

Öğrencilerle birlikte Bayrak ve İstiklal Marşı törenine katılan Kaymakam Ürkmezer öğrencilere hitap ederek “Değerli öğrenciler hepinizi selamlıyorum. Her hafta okullarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün de sizleri ziyaret etmeye geldik. Yaptığımız ziyaretlerde öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi dinleyerek birlikte çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Özellikle kitap okuma etkinlikleri düzenliyoruz. Amacımız siz değerli öğrencilerimizin yanında olarak geleceğe daha iyi hazırlanmalarını ve iyi yerlere gelmelerini sağlamak. Hepinize iyi dersler ve başarılar diliyorum” dedi.

Bayrak töreni ve İstiklal marşından sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle seçtikleri bölümler ve istedikleri meslekler hakkında sohbetlerde bulunup kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

banner111

Sınıf ziyaretlerinden sonra okuldaki öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlere konuşarak “Değerli öğretmenler her zaman olduğu gibi okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Elimizden geldiğince Alanya’mızdaki tüm okullara gitmeye çalışıyoruz. Amacımız öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanlarında olmak. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize ne fayda sağlayabiliriz ne katabiliriz bunun için çalışıyoruz. Bu çalışmalar kapsamında öğrencilerimiz için yaptığımız tüm bu faaliyet ve projeleri Ahenk Projesi ile tek çatı altında topluyoruz. Proje kapsamında öğrencilerimiz için sosyal, kültürel sportif ve sanatsal faaliyetler düzenliyoruz. En son okumanın yanı sıra öğrencilerimizin yazma ve edebi anlamda da kendilerini geliştirmeleri için “Genç Kalemler” projesini hazırladık. Bu proje ve faaliyetlerin yanı sıra rehberlik faaliyetlerine de çok önem veriyoruz. Burada rehber öğretmenlerimize çok görev düşüyor. Öğrencilerimizi her anlamda olduğu gibi ve psikolojik anlamda da desteklememiz gerekli. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum”dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83