Kaymakam Ürkmezer'den, Tahir Tuluk Ortaokulu'na ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Tahir Tuluk Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Kaymakam Ürkmezer'den, Tahir Tuluk Ortaokulu'na ziyaret

Tahir Tuluk Ortaokulu’nu yaptıran hayırsever iş adamı Tahir Tuluk’un da katıldığı okul ziyaretinde Bayrak Töreni ve İstiklal Marşı programına katılan Kaymakam Ürkmezer ilk olarak öğrencilere hitap ederek; “Sevgili öğrenciler günaydın öncelikle okulumuzu yaptıran Tahir beyle böyle bir programda beraber olmak bizi mutlu etti, kendisine teşekkür ediyoruz. Her şey hayal etmekle ve o hayali gerçekleştirmek için çalışmakla başlar. Sizin birbiriniz arasında hiçbir fark yok, sadece hayal etme ve çalışma farkı var. Bizler de öğrencilerimizin daha iyi noktalara gelmeleri için çalışıyor ve Alanya’mızın daha iyi noktaya gelmesi için sizlere güveniyoruz. Bu kapsamda her hafta okulları ziyaret ederek öğrencilerimizin iyi alışkanlıklar edinmesini, ne iş yaparsa yapsınlar azimle ve gayretle yapmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Bizim sizden ilk ricamız yaptığınız işin en iyisini yapmanız. Sizden bir diğer ricamız ise kitap okumanız. Günde en az 40 dakika kitap okuyun. Biliyorsunuz pandemi hepimizi etkiledi sağlığınız için maske, mesafe ve hijyen kurallarına da uymalısınız” dedi.

Bayrak ve İstiklal Marşı töreninde Kaymakam Ürkmezer, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve okulu yaptıran hayırsever Tahir Tuluk tarafından; AHENK Projesi kapsamında düzenlenen ALBAB deneme sınavında ve kitap okuma sınavında dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi.

banner111

Törenden sonra Kaymakam Ürkmezer; İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, hayırsever Tahir Tuluk ve okul yönetimi eşliğinde sınıf ziyaretlerinde bulunarak tüm öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katıldılar.

Kaymakam Ürkmezer, son olarak okul müdürü Tamer Altınbaş ve öğretmenlerle toplantı yaptı. Öğretmenlerle AHENK Projesi hakkında konuşan Ürkmezer ‘’AHENK Projesi kapsamında her hafta öğrencilerimizi ziyaret ederek onlarla kitap okuma etkinliklerine katılarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerini destekleyerek ve siz değerli öğretmenlerimizle toplantılar yaparak öğrencilerimiz için yaptığımız tüm faaliyetleri tek çatı altında topluyoruz. Amacımız eğitimi günümüzün şartlarına ve ihtiyaçlarına uygun olarak daha nitelikli hale getirmek‘’ dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve okulu yaptıran hayırsever iş adamı Tahir Tuluk eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2021, 15:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83