Kaymakam Ürkmezer'den Tıp Bayramı mesajı

Kaymakam Ürkmezer'den Tıp Bayramı mesajı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer tarafından yayınlanan mesaj şu şekilde:

Sağlık, huzurun ve mutluluğun vazgeçilmez unsuru olup, toplumu oluşturan en temel hak ve özgürlüklerinin başında sağlıklı bir yaşam hakkı gelmektedir. İnsan ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının en birinci unsurudur. Kaliteli bir sağlık sistemi ise nitelikli toplumun en önemli şartlarının başında gelir.

Bu anlamda insan sağlığı için mesai gözetmeksizin, zaman ve mekan kavramı olmaksızın insanları sağlığına kavuşturmak ve hayatlarını kurtarmak için görev yapan tüm sağlık çalışanlarının gösterdikleri gayret ve fedakarlıklar her zaman takdire şayan olmuştur. Günümüzde etkileri devam eden Covid-19 küresel salgın ile mücadelede görev yapan sağlık çalışanlarımız her zaman olduğu gibi toplumumuzun sağlığına kavuşması ve pandeminin etkilerinden korunması için gerek ailelerinden gerek çocuklarından ve sevdiklerinden ayrı kalarak kahramanca fedakarlıklar göstermişlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; yaptıkları kutsal görev ile her zaman toplumumuzun ve insanımızın güven ve takdirini kazanmış olan, başta şehit olmuş sağlık çalışanlarımız ve ebediyete irtihal etmiş sağlıkçılarımızı rahmetle anıyor görevi başındaki tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp bayramlarını kutluyor ve görevlerinde başarılar diliyorum .

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83