Kaymakam Ürkmezer EMŞAV Alanya Şubesi açılışına katıldı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Alanya Şubesi açılışına katıldı.

Kaymakam Ürkmezer EMŞAV Alanya Şubesi açılışına katıldı

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Alanya Şubesinin açılışı bugün; Kaymakam Ürkmezer, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Kemal Erbay, İlçe Jandarma Komutan Vekili Binbaşı Ali Arlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Kurum Amirleri, EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz , Alanya EMŞAV Başkanı Abdulkadir Tanrıtanır, Gaziler Derneği Başkanı Abdullah Yılmaz, Gazilerimiz, Şehit Aileleri, Emniyet ve Jandarma personellerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Alanya EMŞAV Başkanı Abdulkadir Tanrıtanır’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda EMŞAV Genel Müdürü Abdurrahman Yılmaz EMŞAV vakfı ile ilgili bilgiler vererek bir konuşma yaptı.

banner111

Konuşmaların ardından katılımcılara hitap eden Kaymakam Ürkmezer ‘’ İçişlerimize bağlı güvenlik güçlerimizle 7/24 esasına göre hep birlikte görev yapıyoruz ve buna bağlı olarak EMŞAV gibi vakıflarımızla da hep birlikte mesai yapıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Alanya EMŞAV Şubesi ile Gazi ve Şehit ailelerimize yönelik birçok çalışma ve etkinlikler yaptık. Bizim Türklük ve İslam geleneğimizde şehitliğin ve gaziliğin önemi çok büyük. Ne mutlu ki İlçemiz Alanya’da da tüm kamu kurumları ve STK’larımız için Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz denildiği zaman akan sular durur. Alanya EMŞAV Vakfının Gazi ve Şehit Ailelerine yönelik çalışma ve faaliyetlerde Alanya’daki tüm kurumlarımızla güzel işbirlikleri yapacağına inanıyorum. Bu vesileyle Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Alanya Şubesinin Alanya’mıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Daha sonra duaların okunmasıyla Kaymakam Ürkmezer ve katılımcılarla birlikte Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Alanya Şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83