Kaymakam Ürkmezer Etwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni programına katıldı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’Etwinning Kalite Etiketi’’ ödül töreni programına katıldı

Kaymakam Ürkmezer Etwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni programına katıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen eTwinning faaliyetleri kapsamında 2021 yılında Alanya'da görev alan okullar, idareciler ve öğretmenlerin çeşitli alanlarda yaptıkları proje ve çalışmalarla ilgili ödül töreni programı düzenlendi. Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen programa; Kaymakam Ürkmezer, Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, ALTSO Başkanı Eray Erdem, Etwinning İlçe Koordinatörü Hülya Çevik, Okul Yöneticileri, İdareciler ve Öğretmenler katıldı.

Programda Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz tarafından Etwinning kapsamında İlçemiz Alanya’daki okullar tarafından yapılan çalışma ve projeler hakkında katılımcılara bilgiler verildi. Daha sonra söz alarak katılımcılara konuşan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Değerli öğretmenler hoş geldiniz. Bilgiyi aktarmada en önemli mesleklerden birisi öğretmenliktir. Ne kadar çok proje yapılırsa o kadar çok kitleye ulaşabiliriz ve bilgi aktarabiliriz. Bu tür proje ve çalışmalarla öğretmenlerimiz sadece sınıfların duvarlarını değil, okulların, şehirlerin, ülkemizin ve başka ülkelerin duvarlarını aşarak başta öğrencilerimiz ve insanların zihnini genişletiyorlar. Değerli öğretmenlerimize düşen görev ise gerek ülkemiz çapında gerek ulusal alanda yapılan tüm proje ve çalışmaları kalite standartlarına bağlı olarak genişletmek ve daha çok çalışmalarıdır. Yapılan proje çalışma ve bilgilerin daha geniş kitlelere ulaşması ve başkalarına ilham olması açısından sosyal mecralarda paylaşılması da çok önemli. Bizler öğretmenlerimizin yaptığı çalışma ve projelerde ödüllendirilmelerini istiyoruz. Amacımız öğretmenlerimizin yapacağı çalışmalarda ki motivasyonlarını arttırmak ve onlara destek olmak. Bugün bu organizasyona ev sahipliği yapan ALTSO Başkanı Eray Erdem’e organizasyonu düzenleyen Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Yaptığı çalışmalarla örnek olan tüm öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.’’ dedi.

banner111

Program sonunda Kaymakam Ürkmezer, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve ALTSO Başkanı Eray Erdem tarafından başarılı projeler yürüten 71 öğretmene Ulusal Avrupa Kalite Etiketleri ile 42 okul yöneticisine; okullara ait Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi levhaları verildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83