Kaymakam Ürkmezer futbol turnuvasına katıldı

Kaymakam Ürkmezer futbol turnuvasına katıldı

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Demirtaş Spor Kulübü tarafından mahalleler arası düzenlenen Futbol Turnuvası finaline katıldı 

banner111

Demirtaş Spor Kulübü tarafından organize edilen ve 19 takımın yer aldığı futbol turnuvasında Aliefendi mahallesi ve Sapadere mahallesi arasında oynanan final müsabakasına Kaymakam Ürkmezer, Beldiye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, Siyasi Partiler, Demirtaş Spor Kulübü Başkanı Mehmet Okyanus, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Mahalleler arası yapılan turnuvada Aliefendi ile Sapadere mahallesi arasında oynanan final müsabakasında Aliefendi mahalle futbol takımı şampiyon oldu. 

Müsabaka sonunda takımları tebrik eden Kaymakam Ürkmezer ‘’ Daha önce açılışını gerçekleştirdiğimiz mahalleler arası futbol turnuvasının bugün finaline katıldık. Birlik beraberlik içerisinde sporun ruhunu yaşatmak için ve rekabetin faydasını ortaya koymak için çalışan ter döken 19 takımın tüm hepsini tebrik ediyorum. Bu organizasyonu düzenleyen Demirtaş Futbol Kulübüne, desteklerini sağlayan Alanya Belediyesine ve yayın yapan tv 82 kanalına, mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Şampiyon olan Aliefendi takımını kutluyorum’’ dedi. 

Müsabaka sonunda Kaymakam Ürkmezer ve Başkan Yücel ve katılımcılar tarafından şampiyon olan Aliefendi takımı ve diğer takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.
 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83