Kaymakam Ürkmezer Mahmutlar İlkokulu'nu ziyaret etti

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Mahmutlar İlkokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

Kaymakam Ürkmezer Mahmutlar İlkokulu'nu ziyaret etti

Mahmutlar İlkokulunu ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle birlikte Bayrak ve İstiklal Marşı törenine katıldı. Törende öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer ‘’ Değerli öğrencilere hepinize iyi haftalar diliyorum. Her hafta okullarımızı ziyaret ediyoruz. Bu hafta başlangıcında ise sizin okulunuzu ziyaret etmeye geldik. Siz değerli öğrencilerimizin yanında olarak eğitim hayatınıza destek olmaya çalışıyoruz. Amacımız eğitim hayatınızda, sosyal ve sportif faaliyetlerde başarılarınıza katkı sağlamak. Başarı için düzenli bir şekilde kitap okumayı ihmal etmemelisiniz. Ayrıca sağlığınıza dikkat edip dişlerinizi fırçalamayı unutmayın. Hepinize iyi dersler diliyorum ‘’ dedi.

Törenden sonra ilkokul sınıflarına geçen Kaymakam Ürkmezer uyum sınıfında eğitim gören yabancı öğrencileri ziyaret ederek öğrencilerin durumları hakkında öğretmenlerinden bilgi alıp onlarla sohbet etti ve derslerinde başarılar diledi. Daha sonra diğer sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer öğretmenlere hitap ederek “ Değerli öğretmen arkadaşlar hepinizi selamlıyorum. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile tüm okullarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde amacımız öğrencilerimizin yanlarında olarak onlara destek vermek. Biliyorsunuz Ahenk Projesi kapsamında öğrencilerimiz için çeşitli faaliyetlerde bulunuyoruz. Öğrencilerimizin akademik başarısı yanında değerler eğitimi, rehberlik faaliyetleri, sosyal, kültürel, sportif alanlarda da kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Okulunuz yabancı öğrencilerinde bulunduğu bir okul. Öğrencilerin okula, arkadaşlarına, çevreye uyum sağlamaları ve Türkçeyi öğrenmeleri için gerekli çabayı göstermelisiniz. Hepinize gayret ve çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

banner111

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83