Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle bir araya geldi

Eğitim camiasının yanında olmayı sürdüren Kaymakam Ürkmezer son olarak Sami Bekar İlkokulu’nu ziyaret etti. Ürkmezer öğrencilerden kitap okumayı alışkanlık haline getirmesini istedi.

Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle bir araya geldi

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Sami Bekar İlkokulu’nu ziyaret etti. Alanya Sami Bekar İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer ilk olarak öğrencilerle birlikte bayrak ve İstiklal Marşı törenine katıldı. Törende öğrencilere hitap eden Kaymakam Ürkmezer, ziyaretlerle öğrencilere eğitim hayatında destek olmayı amaçladıklarını söyledi. Kaymakam Ürkmezer, “Sizden en önemli isteğimiz kitap okumayı alışkanlık haline getirmeniz. Ayrıca kendi kişisel bakımınıza da dikkat etmelisiniz. Dişlerinizi fırçalamayı unutmayın. Hepinize iyi dersler diliyorum’’ dedi.

banner111

ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE KİTAP OKUDU

Bayrak töreninden sonra okul müdürü Ali Türkyılmaz’dan okul hakkında bilgiler alan Kaymakam Ürkmezer okul ve çevresini gezerek incelemelerde bulundu. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer ilkokul öğrencileriyle bir araya gelerek öğrencilerle birlikte kitap okudu. Daha sonra anasınıfı öğrencilerinin ders etkinliklerini izleyen Kaymakam Ürkmezer okulun özel eğitim sınıflarını da ziyaret etti.

“AMACIMIZ İYİ İNSAN OLARAK YETİŞMELERİ”

Sınıf ziyaretlerinin ardından okul öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer, “Okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Aramızda okulu yaptıran rahmetli hayırsever Sami Bekar’ın ailesi Hatice hanım ve çocukları da var. Hayırseverlerimizin yaptırdıkları okullarla ilgilenmeye devam etmeleri bizleri ayrıca mutlu ediyor. Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Okul ziyaretlerindeki amacımız çocuklarımızın daha iyi bir şekilde eğitim almaları ve iyi birer insan olarak yetişmelerini sağlamak. AHENK Projesi kapsamında öğrencilerimizi sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirerek her alanda kendilerini geliştirmelerini istiyoruz. Yaptığınız çalışmalar için hepinize teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” diye konuştu. Ürkmezer’e ziyaretinde Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve okulu yaptıran rahmetli Sami Bekar’ın eşi Hatice Bekar, çocukları Seyfettin ve Nimet Bekar eşlik ettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83