Konaklı ve Payallar'da iki önemli cadde yenilenerek hizmete giriyor

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında yol ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Doğu mahalleleri kırsalında yaz sezonu hazırlıkları kapsamında yol düzenleme çalışmalarını devam eden ekipler, Konaklı ve Payallar Mahallesi’nde iki önemli caddeyi alt ve üst yapı çalışmaları ile tamamen yenileyerek hizmete sunmak için aralıksız olarak çalışıyor

Konaklı ve Payallar'da iki önemli cadde yenilenerek hizmete giriyor

Alanya Belediyesi, Konaklı Pamukyeri Mevkii’nde Şehit Abdullah Karakuş Caddesi’nde asfalt hazırlığına başladı. Altyapı ve stabilize çalışmalarının devam ettiği cadde, aynı zamanda Konaklı – Elikesik arası bağlantı yolu olma özelliğini taşıyor.

banner111

KONAKLI ŞEHİT ABDULLAH KARAKUŞ CADDESİ ASFALT İÇİN HAZIRLANIYOR

Konaklı ve Payallar Mahallesi’nde çalışmalarına hız veren Alanya Belediyesi, Konaklı ile Elikesik Mahallesini bağlayan Şehit Abdullah Karakuş Caddesinde asfalt hazırlığını sürdürüyor. Altyapı ve stabilize çalışmalarının devam ettiği cadde için Alanya Belediye Başkanı Adem Murta Yücel, bayram öncesi sıcak asfalt müjdesini verdi.

YÜCEL, “TÜM BÖLGEYİ RAHATLATACAK  2 CADDEYİ HİZMETE SUNUYORUZ”

Başkan Yücel’in sıcak asfalt müjdesi verdiği bir diğer önemli ulaşım güzergâhı ise Payallar Çamur Yol Caddesi. Bu caddede de altyapı, dolgu ve hafriyat çalışması tamamlanarak kaldırım çalışmasına geçildi. Kaldırım çalışmasının ardından sıcak asfalt çalışmasının başlatılacağının müjdesini veren Başkan Yücel, “Payallar Mahallesi’nde sadece Payallar değil, tüm bölgeyi rahatlatacak konforlu bir caddeyi çok kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83