Konaklı’dan Özçelik’e destek “İşte bizim Başkanımız”

CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, esnaf ziyaretlerini Konaklı Mahallesi’nde sürdürdü. Pazaryerini de gezen Özçelik’in, sıkıntılarını dinlediği esnaf ve vatandaşlar, “İşte bizim Başkanımız” diyerek desteklerini açıkladı. Adam kayırmacılığına son vereceklerini vurgulayan Özçelik, “Hiçbir imtiyaza izin vermeyeceğimiz gibi, vekâlet belediyeciliği de yapmayacağız” dedi.

Konaklı’dan Özçelik’e destek “İşte bizim Başkanımız”


Seçim çalışmalarına yoğun tempoyla devam eden CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik ve ekibinin ziyaret adresi, Konaklı Mahallesi oldu. İşletmeler ile Çarşamba Pazarı’nı gezen Özçelik, esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Ziyaret turunda Özçelik’e, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar da eşlik etti. Konaklı’nın en işlek ve merkezi yerlerinden olan Atatürk Caddesi üzerindeki işletmeleri çift yönlü olarak dolaşan Özçelik, Pazaryeri’ne de uğradı. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Özçelik, bebek ve çocukları sevdi, fotoğraf çektirdi. Giyim mağazası sahibi bir esnaf, kapıda karşıladığı Özçelik’e, “Yolun, yolumuz Başkanım. Kazanacağız” dedi. Özçelik, “Hep beraber kazanacağız. Alanya kazanacak” diye konuştu. Bir siyasi partinin seçim broşürlerini dağıtan gençlere kolaylık dileyen Özçelik, Pazaryerindeki tezgâhları tek tek gezerek, hayırlı işler ve bol kazançlar diledi. Özçelik’i içtenlikle karşılayan pazarcı esnafı, “İşte bizim Başkanımız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun Başkanım. Alanya’da da her şey çok güzel olacak” diyerek, desteklerini iletti.
“ÖZÇELİK’E GÜÇLÜ BİR DESTEK VAR”
Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik’e ziyaret turunda eşlik eden CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, seçimle ilgili edindiği izlenimlerini aktardı. Yerel seçime 3 günlük bir sürenin kaldığını hatırlatan Milletvekili Coşar, “Alanya’da seçim çalışmalarımız çok aktif ve etkili bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda sahada görüyorum ki, Alanya Belediye Başkan Adayımız Sayın Osman Tarık Özçelik’e vatandaşlarımız tarafından güçlü bir destek var. 31 Mart’ta Alanya’da sosyal demokrat halkçı belediyecilik kazanacak. 1 Nisan’dan sonra Alanya, Osman Başkanımız ve liyakatli ekibinin öncülüğünde hak ettiği hizmetlerini almaya başlayacak” ifadelerini kullandı.
VEKÂLET BELEDİYECİLİĞİ YAPMAYACAĞIZ
Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Adayı Osman Tarık Özçelik, katılımcı yönetim anlayışının temel ilkeleri olduğunu kaydederek, belediyeyi halkla birlikte yöneteceklerine vurgu yaptı. Sürdürülebilir kalkınmanın önemine değinen Özçelik, “Mümkün olan en geniş katılım mekanizmasını oluşturacağız. Planlama Ajansı projemizi hayata geçirerek, Kent Konseyi gibi kurumlarımızı da daha aktif hale getireceğiz. Katılımcı yönetim için yerel meclisleri ve muhtarlıklarımızı etkin kılacağız. Ortak akıl platformlarını uygulamaya geçireceğiz. Her türlü imtiyaza izin vermeyeceğimiz gibi, vekâlet belediyeciliği de yapmayacağız. Kentimizi talimatlarla, emirlerle ve güç odaklarıyla yönetmeyeceğiz. Adam kayırmacılığına izin vermeyiz. Her bir vatandaşımızın, belediyemizin hizmetlerinden eşit şekilde yararlanacağının sözünü verdik”.
BÖLGESEL ULAŞIM ANA PLANI
Pazaryeri ve esnaf ziyaretlerinin ardından Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Konaklı Özel Halk Otobüsçüleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. Özçelik ve ekibini karşılayan Kooperatif Başkanı Adem Şanlı, sıkıntılarının çözüme kavuşturulmasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Adayı Muhittin Böcek ile Özçelik’e teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şoför esnafının her zaman yanında olduklarını söyleyen Özçelik, bölgesel ulaşım ana planında bahsetti. Özçelik, şunları söyledi; “Alanya’mızın günümüzde ve gelecekte olası ihtiyaçları göz önüne alınarak, güvenli bir trafik akışının sağlanması için şehrin tamamını kapsayan, bilimsel veriler ışığında bir Ulaşım Master Planı hazırlamak temel önceliğimizdir.”

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83