Kurum amirleri toplantısı Kaymakam Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi

Kurum Amirleri Toplantısı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer başkanlığında yapıldı.

Kurum amirleri toplantısı Kaymakam Ürkmezer başkanlığında gerçekleştirildi

Toplantıda kurum amirlerine konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Biz tüm kurumlarımızla birlikte Alanya’mıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Kurum müdürlerimiz kendi görev sorumluluk alanlarında olan konulara hakim olmalılar. Kendi kurumsal alanımızdaki olay ve gelişmeleri takip ederek eşzamanlı olarak bilgilendirme yapmayı da unutmamalıyız. Önemli bir olay olduğunda konuyu sıralı amirlerle paylaşıp olaya sağlıklı bir şekilde müdahale etmelisiniz. Bizim görevimiz hem devleti temsil etmek hem vatandaşa hizmet etmek. Bu dengeyi iyi gözetmek gerekli. Vatandaşa hizmet ederken kurumlar arası koordinasyon çok önemli bir unsur. Bunun örneğini geçen sene ki yangın afetinde gördük. Tüm kurumlarımız hep birlikte koordineli bir şekilde çalışarak verim aldık. Bizler Alanya Kaymakamlığına bağlı kurumlar ve Alanya Belediyesine bağlı kurumlar olarak işbirliği içerisinde Alanya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Çalışmalarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum’’ dedi.

banner111

Kurumlar arası işbirliğinin önemine değinen Adem Murat Yücel ise ‘’ Alanya’mızı koruyup en ileriye taşımak için çalışan başta sayın Kaymakamımız Fatih Ürkmezer olmak üzere tüm kurum amirlerimize çok teşekkür ediyorum. Şehrimiz için çalışıp üretmeye hep beraber devam edeceğiz’’ dedi.

Toplantıda kurumlar arası koordine ve işbirliği konularında Kaymakam Ürkmezer ve kurum amirleri arasında fikir alışverişlerinde bulunularak değerlendirmeler yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83