Mahalle sakinlerinden Başkan Yücel’e hizmet teşekkürü

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in asfalt müjdesi verdiği Toslak – Ketenlik Yolu’nda asfalt hazırlığı çalışmalarında sona gelindi.

Mahalle sakinlerinden Başkan Yücel’e hizmet teşekkürü

Alanya Belediyesi, mahallelerde asfalt ve yol genişletme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talep üzerine harekete geçen ekipler, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Toslak Ketenlik mevkiinde 4.5 kilometre yolu asfalt için hazır hale getiriyor. Daha önce aynı bölgede araç yolu olmayan 16 hanenin kullanacağı yeni yolu hizmete sunan Alanya Belediyesi, bölge ulaşımı için büyük bir öneme sahip olan Toslak – Ketenlik Yolu’nda son çalışmaları yapıyor. Asfalt hazırlığının ardından yol sıcak asfaltla kaplanacak.

“BU YOLDAKİ ÇALIŞMA BAŞKAN YÜCEL’İN VATANDAŞLARA VERDİĞİ DEĞERİN EN BÜYÜK GÖSTERGESİ”

banner111

Bölge sakinleri, “Haftalardır bu yolda çok ciddi bir çalışma devam ediyor. Bir yandan altyapı, diğer yandan yol genişletiliyor. Ayrıca 6 metreye varan dolgu ile iş makineleri durmaksızın yol düzenlemesi yapıyor. Bu çalışma Başkan Yücel’in halkına ve isteklerine ne kadar değer verdiğinin en büyük kanıtı. Kendisine ve ekiplerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83