Mahmutlar'da imar yolu çalışmaları hızlandı

Mahmutlar Mahallesi’nde imar yollarını açma çalışmalarına devam eden Alanya Belediyesi, Kervansaray Caddesi’nde 2 kilometrelik imar yolunun açma çalışmalarını tamamladı. Kültür Merkezi Projesi alanındaki imar yollarını açma çalışmaları ise aralıksız sürdürülüyor.

Mahmutlar'da imar yolu çalışmaları hızlandı

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Mahmutlar Mahallesi’nde 10 ve 20 metre genişliğindeki imar yollarını açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışma kapsamında Kervansaray Caddesi’nde 2 kilometrelik 20 metre genişliğindeki imar yolu açıldı.

banner111

Mahmutlar Kültür Merkezi Proje alanındaki yolların açılmasına ise devam ediliyor. Dolgu hafriyat çalışmalarının sürdürüldüğü yol çalışması hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Her geçen gün gelişen Mahmutlar Mahallemizde altyapı ve üstyapıya dair ne varsa gidermek için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Belediyemizin inşaatına başlayacağı Kültür Merkezi Projemizin imar yolundaki çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. Ekiplerimiz bölgede çok yoğun bir çalışma sürdürüyorlar. İmar yollarını açarak Mahmutlar’da ulaşılmadık yer bırakmayacağız.” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83