Mahmutlar'da Paşaoğlu sevinci

Alanya Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, Mahmutlar AVM Projesi’nin ihalesinin verilmesinden dolayı Mahmutlar mahalle sakinleri adına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkür etti.

Mahmutlar'da Paşaoğlu sevinci

Mahmutlar’da uzun yıllardır atıl vaziyette bulunan Mahmutlar AVM inşaatı ikmal ve yönetim ihale süreci Alanya Belediyesi tarafından tamamlandığını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Mahmutlarlı hemşehrilerimiz tarafından, eksik kalan işlerin yapımı ve AVM’nin işletilmesi çok uzun zamandır beklenen sonucun öncelikle Mahmutlarlı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca ihaleye en iyi teklifi vererek uhdesinde kalan, mevcut Alanyum AVM işletmesini de yapan, ALTSO Başkan Yardımcısı Ahmet Paşaoğlu’na da hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.
Bu sürecin yasal zeminde tamamlanabilmesi için büyük emek harcayan Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, belediye meclis üyelerimiz ile hukuk müşavirliği ve teknik ekibe de Mahmutlarlı hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.
Yıllardır milli servet olarak atıl durumda bulunan bu AVM’ nin gerek Mahmutlar ticari ve sosyal yaşamına gerekse istihdam adına tüm vatandaşlarımıza katkı sağlayacağını düşünüyorum. Halkımızın yanında, hakkı ve hukuku da gözeterek memleket menfaatleri doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

banner111

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2022, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83