MHP Alanya'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

MHP Alanya'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
Öğretmenlik kutsal ve bir o kadar da özveri isteyen; insan yetiştirme sanatının adıdır. Bir milletin geleceği, bir devletin bağımsızlığı, bir ülkenin refahı o ülkenin öğretmenlerinin yetiştirdiği nesillerle mümkündür. 
Aklı güçlendiren, ahlak ve adaleti güvenli hale getiren doğru öğrenim süreci, isabetli ve iradeli öğretim serüvenidir. Elbette doğru, kısa ve kesin olarak kendine varır. Yalan, kararsızlaşıp karmaşıklaşarak kendini arar. Öğretmenlerimiz, doğrunun ve doğruluğun refakatçileridir.
Öğretmenlerimizin kıymeti bir gün ile sınırlı değildir. Öğretmenlerimizin özlük haklarında layık oldukları iyileştirmeler yapılmalı, atanamayan öğretmenler sorunu gerekli çözümler üretilerek gündemden çıkarılmalı, ihtiyaç fazlası öğretmenlik bölümlerinde gerekli sınırlandırılmalar yapılmalı, mesleki yeterlilik ve liyakat alanındaki çalışmalara yoğunlaşılmalıdır. Unutulmamalıdır ki mutlu öğretmenler geleceğin mutlu bireylerini yetiştirir. Yatırımın en kazançlısı öğretmene yapılanıdır. 
Bu vesileyle rahmetle andığımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu müstesna günde, bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyorum.
Görevlerini sürdüren öğretmenlerimize başarılar diliyor, Şehit düşmüş ve bir nedenle hayatlarını kaybetmiş öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

banner111

 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83