MHP Alanya'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel mesaj

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bir mesaj yayınladı.

MHP Alanya'dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel mesaj

Başkan Sünbül mesajında şu ifadelere yer verdi:

banner111

'Kadın olmanın mana ve önemi üzerine bir kez daha düşünmek için eşsiz bir fırsat sunan anlam yüklü bir günü yeniden idrak ediyoruz. Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımıza çok şey borçlu olduğumuz bir gerçektir.Yıllardan beridir bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar hayatın her alanında kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit olunmuştur.
Türk Kadını, kurulan ilk Türk Devletinden bu yana, devletin kuruluşunda ve yönetiminde daima erkeğin yanında yer alıp gereken saygıyı görmüştür. Kurtuluş Savaşı’nda vatanımızın bağımsızlığı için cepheden cepheye koşan Türk Kadını, Cumhuriyet’imizin kurulmasıyla birlikte, toplumsal yaşamda daha fazla yer almıştır.
Türk kadını, dün olduğu gibi bugün de daha sağlıklı, daha mutlu ve başarılarla dolu müreffeh bir toplum olma yolunda kilit rol oynayarak  ülkemizin daha aydınlık yarınlara taşınmasına katkı sunacaktır.
Unutmayalım ki kahraman Türk kadını; bir hilal uğruna, göklerde dalgalanan şanlı bayrağımızın aşkıyla, yurduna alçakları uğratmayan, kendini siper eden Onbaşı Halideler, Rahime Hatunlar, Kılavuz Haticelerdir. Türk kadını; bizlere bu toprağı vatan yapan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü armağan eden Zübeyde analardır.
Son dönemde yaşadığımız deprem felaketlerinin yaralarının sarılması noktasında da evlerimizin direği kadınlarımızın şefkat dolu yüreklerine sığınıyoruz. Onların güçlü yürekleri sayesinde her türlü felaketin üstesinden geleceğimize inancımız tamdır. 
Bu vesileyle her şeyin en güzeline layık olan Türk kadınının Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Türk-İslam coğrafyasındaki kadınların ve bir ses bekleyen bütün hanımefendilerin bu anlamlı gününü tebrik ediyor, hepsini hürmetle selamlıyorum.'

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83