MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç'tan Başkan Yücel'e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Alanya’ya geldi. Kılıç Alanya ziyaretinde MHP Alanya İlçe Teşkilatı ve Alanya Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Yücel ile bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç'tan Başkan Yücel'e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç Alanya’ya geldi. Alanya Alâeddin Keykubat Üniversitesi’nin düzenlediği 14. Uluslararası Dünya Dili Türkçe Sempozyumu’nda panele katılan ve bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkan Yardımcısı Kılıç, daha sonra MHP Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette partililerle görüşen Kılıç, MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını getirdiğini belirterek, “Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin sizlere ve tüm Alanya’ya selamlarını getirdim. Partimizin çok güzel temsil edildiği Alanya’da olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi. Kılıç yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek güncel konular üzerine sohbet etti ve Alanya hakkında bilgiler aldı. MHP İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Prof. Dr. Kılıç’a özel bir tablo hediye etti.

PROF. DR. KILIÇ ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI

Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç ilçe teşkilatının ardından Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti. Alanya Belediye Başkan Yardımcıları, birim amirleri ve müdürlerin karşıladığı Kılıç’a Başkan Yücel çiçek takdim etti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Prof. Dr. Filiz Kılıç’ı ağırladığı ziyarette gündem konuları değerlendirildi ve fikir alışverişi yapıldı. Başkan Yücel, Genel Başkan Yardımcısı Kılıç’a devam eden ve yeni yapılacak projeler hakkında da bilgi verdi ve Kılıç, proje kitaplarını inceledi. Projeleri oldukça beğendini belirten Kılıç, çalışmaları için Başkan Yücel’i tebrik etti. Başkan Yücel daha sonra, Genel Başkan Yardımcısı Kılıç’a Alanya Belediyesi içerisinde sergilenen, ipek kozası ve el emeği ürünleri ile kardeş şehirlerden gelen hediyelerin olduğu sergileri gezdirdi.

banner111

Başkan Yücel, böyle değerli bir ismi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek ziyaretleri için Kılıç’a teşekkürlerini iletti ve Türk Bayrağı tablosu hediye etti. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83