Millet İttifakı Alanya’da Cumhurbaşkanlığı seçim ofisi açtı

Millet İttifakı Alanya’da Cumhurbaşkanlığı seçim ofisi açtı

Alanya’da Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilerin ilçe başkanları ve milletvekili adaylarının katılımıyla Cumhurbaşkanlığı seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.  

Alanya’daki Millet İttifakı’nın siyasi parti ilçe başkanları tarafından 14 Mayıs'taki seçim öncesi Cumhurbaşkanlığı seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi. Eski Cuma Pazarı yakınındaki seçim ofisinin açılışına CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök, ve DEVA Partisi İlçe Başkanı Umut Özkan katıldılar. Seçim ofisinin açılışına CHP Antalya Milletvekili adayları Sururi Çorabatır, Murat Özçelik, Müge Gezginci Ünsal, İYİ Parti Antalya Milletvekili adayları Aykut Kaya, Arif Kocabıyık, Millet İttifakı’nı oluşturan ilçedeki siyasi partilerin yönetimleri ile partililer katıldı. Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan, Antalya’da olduğu için açılışa katılamadı.
“KILIÇDAROĞLU ÇOK BÜYÜK MÜCADELE VERDİ”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 siyasi partinin genel başkanlarını 2 yıldır bir araya getirerek demokrasiyi ve parlamenter sistemi rayına oturtmak için çok büyük mücadele verdiğini söyledi. Karadağ, “Kılıçdaroğlu bizim 13. Cumhurbaşkanı adayımız. Millet İttifakı’na katılan bütün milletvekili, partili arkadaşlarıma ve ilçe başkanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
“GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞACAĞIZ”
İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe de, “Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak ve Millet İttifakı’nı iktidar yapmak üzere hepimiz sahada gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. İnanıyorum ki önümüzde bahar gelecek. Türkiye iyi olacak. Bu seçim sıradan bir seçim değil. Anayasa’nın, kanunların askıya alındığı bir nevi cumhuriyetimizin 100’üncü yılında tekrar kurulacağı, kurmamız gereken bir aşamada. Bu bilinçle, heyecanla hepimiz sahalardayız. Bu bağlamda biliyoruz ki Millet İttifakı iktidar olacak” diye konuştu.

banner111

“ALIN TERİ DÖKENİN KAZANDIĞI TÜRKİYE İNŞA EDECEĞİZ”
DEVA Partisi İlçe Başkanı Umut Özkan da, “Akıl ve alın teri dökenin, bilek gücünün kazandığı bir Türkiye inşa edeceğiz. Alanya’da Millet İttifakı’nı oluşturan 6 siyasi parti olarak seçim sürecinde ve sonrasında bir dayanışma ve uyum içerisinde ilçemiz için hep beraber hareket ederek çalışacağız” ifadelerini kullandı. 
“SANA SÖZ, BAY KEMAL GELİYOR”
Demokrat Parti İlçe Başkanı Hilmi Lök de, “Sana söz bay Kemal geliyor. Ortalığı açın” dedi 
“BİRİNCİ TURDA BU İŞİ BİTİRECEĞİZ”
Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca ise, “Milletimizin teveccühüyle 14 Mayıs akşamı birinci turda bu işi bitireceğiz. Bizim cumhurbaşkanı adayımız 85 milyonun cumhurbaşkanı olacak. Şu andaki cumhurbaşkanımız AK Parti’nin cumhurbaşkanı. Maalesef bizim cumhurbaşkanımız değil. İnşallah 14 Mayıs’ta 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu’nu seçeceğiz ve o günden itibaren kutuplaşmayı değil kucaklaşmayı, ayrıştırmayı değil birleştirmeyi, hesaplaşmayı değil helalleşmeyi hedef alan ahlakın ve adaletin iktidarını hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından ilçe başkanları ve milletvekili aday adayları birlikte kurdele keserek seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83