MÜSİAD 33 yaşında

MÜSİAD 33 yaşında

MÜSİAD, 33 yıldır ülkemize ve dünyaya değer kattığını ifade eden Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlandı. 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 33. kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, MÜSİAD'ın küresel bir iş birliği ve sermaye platformu olarak yüksek ahlak ve teknoloji anlayışı ile daha adil ve müreffeh bir dünya için çalıştığına dikkat çekti. 

banner111

MÜSİAD’ın 9 Mayıs 1990 yılında 12 idealist insanın halis niyeti ile kurulup bugünlere ulaştığını söyleyen Durusoy,  
"Türkiye Yüzyılı”nı ailemizin her bir üyesi ile bir ve beraber, omuz omuza inşa edeceğimize yürekten inanıyorum." ifadelerini kullandı.  İstanbul’da başlayan yolculuğu, bugün yüksek ahlak, yüksek teknoloji anlayışı ile daha adil ve müreffeh bir dünyanın var olabileceğine inanan, dünyanın dört bir tarafına yayılmış küresel bir iş birliği ve sermaye platformu olmanın vermiş olduğu gurur ve mutlulukla, devam ediyor. 33. yılını dolduran ulu çınarımız MÜSİAD, muhteşem mazimizden aldığı güç ve desteği, istikbale karşı duyduğumuz heyecanla bir araya getirerek, bünyesindeki her bir iş insanına nitelikli ve vefalı bir yol arkadaşı olurken, başta Türkiye olmak üzere, ulaştığı her coğrafyada ümidi besliyor, cesur girişimcilere ilham kaynağı oluyor ve ticari bir sinerjinin lokomotifi haline geliyor. Alanya’da da tüm üyelerimiz işe MÜSİAD’ın misyon ve vizyonuna uygun şehrimizin ve ülkemizin kalkınması ve refahı için çalışıyoruz. “Dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83