MÜSİAD Başkanı Durusoy güven tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesinin 2’nci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Üyelerin katılımı ile yapılan genel kurulda Mustafa Durusoy güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. 

MÜSİAD Başkanı Durusoy güven tazeledi


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi’nin 2’nci olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Mustafa Durusoy güven tazeleyerek yeniden seçildi. Sadece MÜSİAD üyelerinin katıldığı genel kurula genel merkez yöneticisi olan Tahir Tuluk’ta katıldı.  Dimçayında düzenlenen MÜSİAD Alanya Şubesi 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kur’an-ı Kerim Tilaveti, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.  MÜSİAD üyesi de olan Hüseyin Uçkaya’nın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda 2 yıllık faaliyet ve bütçe oy birliği ile kabul edildi. MÜSİAD Alanya Şubesi’nin kurucu başkanı da olan Mustafa Durusoy yeni dönem için oy birliği ile başkanlığa yeniden seçildi.  Durusoy’un başkanlığındaki Alanya Şubesi yeni dönemde yönetim kurulu asil üyeliğine Ahmet Çağlar, Alihan Elçi, Celil Kara, Erhan Direkçi, Hasan Düşünceli, Mehmet Gök, Naim Ergin, Ömer Özdemir ve Saadet Sezen Tavlı, denetim kurulu asil üyeliklerine de Abdullah Göktaş, Adnan Yavuz ve Erdal Çelik seçildi. 

DURUSOY: ‘MÜSİAD ALANYA VE ÜLKE EKONOMİSE KATKI SAĞLIYOR’

MÜSİAD’ın küresel ölçekte toplam 165 şube ve irtibat noktasına ulaşan MÜSİAD, 13 binin üzerindeki üyesi ve 60 bine yakın firmasıyla hem Türkiye ekonomisine katma değer sağladığını hem yurt içi ve hem de yurt dışında farklı iş birliklerinin geliştirilmesine öncülük ettiğini anımsatan Durusoy, “MÜSİAD, küresel bir iş birliği ve sermaye platformu olduğu kadar gücünü zengin medeniyet değerlerimizden ve Anadolu irfanından alan bir kalkınma hareketidir. Ahilik geleneğinin günümüzdeki temsilcileri olan MÜSİAD üyeleri Ahilik şuuru ve kültürüyle yoğrularak hayatlarını düzenlerler. Yüksek teknoloji ile güzel ahlâkı temel iki prensip olarak kabul eden MÜSİAD; dünya çapındaki güçlü ağımız, EXPO ve IBF gibi uluslararası inisiyatiflerimiz ve MUSİAD Invest gibi yeni projelerimizle etkin bir ticari diplomasi aktörüdür. Aynı zamanda MÜSİAD’ımız mazlum, mağdur ve muhacirlerin imdadına koşan müşfik bir insani diplomasi kuruluşudur” dedi.
Durusoy, ANMEY projesi ile ilçe tarımında gözde olan başta avokado olmak üzere tropikal meyvelerin üretimin nitelikli hale gelip endüstriye kazanılmasına öncülük ettiklerini belirtti. 

banner111

İŞ DÜNYAMIZA VE ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN

5 Ekim 2019’da MÜSİAD Alanya Şubesinin kurulup açılışını yaptıklarını ifade eden başkan Mustafa Durusoy, “Bugün 2nci olağan genel kurulumuz gerçekleştirdik. Bizlere destek olan üyelerimize ve gelişime katkı veren tüm arkadaşlarıma teşekküre diyorum. Genel kurullar yeniden tazelenme ve çıkış noktasıdır. 2’nci döneme hep birlikte hazırlanıyoruz, iş dünyamıza ve şehrimize hayırla vesile olmasını diyoruz” dedi.

TULUK: ‘PROVAKASYONLARA ALET OLMAYALIM’

Genel merkez yöneticisi Tahir Tuluk ise yaptığı konuşmasında Alanya’da gelişen ticari potansiyel dikkat çekerek gerek yurt içi gerekse yurt dışında başarılı ticari faaliyetin olmasından dolayı mutluk duyduğunu ifade etti. Tuluk ayrıca “İsveç ve Hollanda’da mukaddes kitabımız Kur’ân-ı Kerim’e yönelik alçakça saldırıları lanetliyoruz. Sözde ‘özgürlük’ gerekçesiyle bu nefret suçlarına izin veren İsveç ve Hollanda hükümetlerini şiddetle kınıyoruz. MÜSİAD olarak, Müslüman kardeşlerimizi provokasyonlara alet olmadan, şiddete başvurmadan, hukuk ve demokrasi çerçevesinde değerlerimize sahip çıkmaya ve savunmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
Genel kurul, yönetim kurulu üyeleri ve MÜSİAD üyelerinin aile fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83