Nurhan Özcan’a Gazipaşa’da çoşkulu karşılama

Nurhan Özcan’a Gazipaşa’da çoşkulu karşılama

CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan partisinin Gazipaşa İlçe Başkanlığında partililer tarafından coşkuyla karşılandı. CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nda partililerle bir araya geldi. Özcan’ı teşkilat binasını hıncahınç dolduran partililer büyük bir coşkuyla karşıladı. Baba tarafından Gazipaşalı olan Özcan’ın toplantısına babası 22. Dönem Antalya Milletvekili Osman Özcan ve kalabalık aile bireyleri de katıldı. İlçe BaşkanıYavuz Demir, Kadın Kolları Başkanı Nermin Sümbül’ün hazır bulunduğu buluşmaya partinin eski yöneticileri de katıldı.

GAZİPAŞA’NIN VE ALANYA’NIN TALİHİ DEĞŞECEK

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda CHP Antalya Milletvekili Aday Adayı Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan “Bu ana kadar yapmış olduğum çalışmalar ile birikimimle, tecrübemle, yürütmüş olduğum ortak akılla Gazipaşa’nın ve Alanya’nın talihini değiştireceğim. Coğrafi temsil ve kadın aday olarak memleketimizden yıllar sonra bir vekil ile temsil edileceğiz.” Dedi.

banner111

“1938’TEN BU YANA CHP ANTALYA’NIN KADIN VEKİLİ YOK”  

Ülkemiz için dönüm noktası olan bir seçim ile karşı karşıyayız. Karar vereceğiz. Bugünümüzü ve geleceğimizi oylayacağız” diye konuştu. Özcan, kadınların kuruluş ve kurtuluş mücadelesinde hep ön saflarda olduğuna vurgu yaparak “1938 yılından beri Antalya’da partimizden bir kadın milletvekili çıkmamıştır. Bu dönem kadınların dönemidir. Ben bir Cumhuriyet kadını olarak ülkeme borcumu ödemeye geliyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83