Oba Olive Garden yeni yüzüyle hizmette

Oba Mahallesi, Albeni Sokak’ta bulunan Oba Olive Garden Düğün Salonu yenilenen yüzüyle hizmete açıldı.

Oba Olive Garden yeni yüzüyle hizmette

Oba Olive Garden Düğün Salonu 5000 kişilik açık ve kapalı alanda yeni konsepti ile düğün, nişan, sünnet düğünü ve özel yemek organizasyonları ile hizmet vermeye devam ediyor. Özgün tasarımıyla, yenilenen yüzüylekalite ve hizmetten ödün vermeden yeni sezona giriyor.

Evlilik hayali kuranların hayallerini süsleyen bir düğün salonuna dönüştürülen Oba Olive Garden Düğün Salonu işletmecisi Kadı Mustafa Afyoncu Olive Garden’ın hikayesini anlattı.

banner111

Yeni sezona yeni konsept ile girdiklerini belirten Afyoncu, “2012 yılında Olive Garden’ı kurduk. Yaklaşık 10 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Belirsiz hava koşullarında etkinlikler için kapalı alanımız var. Yeşil doğa manzarasına sahip açık alanımız var. Otopark sorunu son yıllarda bir çok işletme için problem haline gelmeye başladı fakat bizim otopark gibi bir sorunumuz yok. Aynı zamanda ulaşım açısından da Alanya’da merkezi bir noktadayız. 10 yıllık tecrübemizi göz önünde bulundurarak mekanımızı baştan aşağıya değiştirdik. Gelin ve damat giriş yolları, mekan içerisine yapılan süsleme dediğimiz organizasyon bölümü, peyzaj düzenlemesi vehavuzda bir takım çalışmalar yaptık. Aynı zamanda sahnemizi baştan aşağıya yeniledik. Pandemiden ötürü özellikle son iki yıldır birçok insan düğününü yapamadı. 2022 yılı pandemi sürecinin de etkisinin azalması ile birlikte düğün için çok doğru bir yıl oldu. Çok yoğun bir rezervasyon sürecindeyiz. Özellikle Oba Olive Garden Düğün Salonu’nda etkinliğini yapmak isteyen müşterilerimizin randevu almasını tavsiye ederim.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2022, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83