Ödüllü yarışma başladı

Sosyal medya tanıtımı kapsamında düzenlenen ‘Alanya’nın Gözleri’ (Eyes of Alanya) fotoğraf yarışmasının 2’ncisi başladı. Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Cep telefonuyla çekilen fotoğrafların da kabul edildiği eğlenceli bu yarışmada derece alacak olan ilk 3 katılımcıya toplamda 30 bin TL para ödülü verilecek” dedi.

Ödüllü yarışma başladı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı’nın (ALTAV) hayata geçirdiği, Alanya Belediyesi, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Teleferik, Stay Property kurumlarının desteklediği Eyes of Alanya Uluslararası Alanya Fotoğraf Yarışması heyecanı başladı. Katılımcılar bu kez ‘En iyi Alanya tatili fotoğrafı’ için yarışacak. Pandemi süreci öncesinde ilki yapılan, şehirde yaşayanların ve tatil amaçlı Alanya’da bulunan turistlerin katılabildiği yarışmaya daha önce bin 73 kişi, 2 bin 137 fotoğraf ile başvuru yapmıştı. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda Alsu Deveci’ye ait “Deniz Fenerindeki Balerin” fotoğrafı birinci seçilmişti.

‘HERKES KATILABİLİYOR’

ALTAV ve ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, “Alanya’nın tanıtımını her alanda sürdürüyoruz. Bu anlamda www.eyesofalanya.com web sitesi üzerinden duyurduğumuz ‘Eyes of Alanya’ fotoğraf yarışması kayıtları başladı. Cep telefonuyla çekilen fotoğrafların da kabul edildiği eğlenceli bu yarışmada derece alacak olan ilk 3 katılımcıya toplamda 30 bin TL para ödülü verilecek. Yerli ve yabancı tüm vatandaşlarımızı, tatilcilerimizi bu yarışmaya davet ediyoruz” dedi.

banner111

YARIŞMA HAKKINDA BİLGİLER

Başvurular 30 Ekim 2022’de sona erecek. Ön elemeden geçen fotoğraflar yarışmanın Instagram hesabından paylaşılacak. Uluslararası olan yarışmada ikametin önemli olmadığı, fotoğrafların son 1 yıl içinde Alanya’da çekilmiş olması gerektiği ve ‘Eyes of Alanya’ sitesine üye girişi yapılarak en fazla 4 fotoğraf yüklenebildiği bildirildi. Jüri tarafından seçilecek ilk 20 fotoğraf sergileme hakkı elde edecek. ALTAV’ın hazırladığı 2023 Alanya etkinlik takviminin görselleri de yine yarışmacılardan gelen fotoğraflardan oluşacak. Ayrıntılar www.eyesofalanya.com ‘da.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83