Özçelik memleketi Gazipaşa’da ziyaretlerde bulundu

Özçelik memleketi Gazipaşa’da ziyaretlerde bulundu

Gazipaşa’da önce sanayi esnafı ile bir araya gelen CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik, ardından oda başkanlarını ziyaret etti. Özçelik, “Esnafımızın ve üreticilerimizin sorunlarının çözülmesi konusunda odalarımızla birlikte hareket edeceğimizin sözünü verdik” dedi. 

banner111

28. Dönem CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik, seçime az bir süre kala çalışmalarını sürdürüyor.  Dün Konaklı Mahallesi’ni ziyaret eden Özçelik, son olarak memleketi Gazipaşa’ya giderek burada seçim çalışmalarına devam etti. Özçelik, ilk olarak Gazipaşa Sanayi esnafını ziyaret etti. Özçelik’e ziyaretinde CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Özkurt, Belediye Meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. 
ODA BAŞKANLARINI DA ZİYARET ETTİ 
Ardından Özçelik beraberindekiler ile birlikte Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi, Şoförler Odası, Ziraat Odası başkan ve yöneticilerini ziyaret etti. Özçelik, “Esnafımızın ve üreticilerimizin sorunlarının çözülmesi konusunda odalarımızla birlikte hareket edeceğimizin sözünü verdik” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83