Özkan'dan şok iddialar

Oda Başkanı Paşa Özkan, "Taşımalı eğitim ihalesi öncesi bazı çantacılar, 'İhaleye girmek istemiyorum ama' diyerek esnafımızdan bir şeyler talep ediyor. Bunlarla mücadele etmek benim boynumun borcu" dedi

Özkan'dan şok iddialar

Aynı zamanda Alanya Minibüscüler, Otobüscüler ve Servis Araçları Odası Başkanlığı görevinde bulunan ALMOS A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Özkan, yarın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu'nda yapılacak taşımalı eğitim ihalesi öncesi çok sert açıklamalarda bulundu. 

ALMOS A.Ş.'nin 20 yıl önce taşımalı eğitim servisi yapmak için Oda üyeleri tarafından kurulduğunu söyleyen Başkan Özkan, "20 yıllık sürede disiplinli ve başarılı bir şekilde Alanya eğitim camiası ile uyumlu çalıştık. Çocuklarımızı evinden alıp, okullarına, okullarından alıp evlerine bıraktık. Bir anlamda hem velilerin hem de öğretmenlerimizin güvenle öğrencileri emanet ettikleri bir şirket olduk" dedi 

banner111

Geçen yıla kadar Alanya'da taşımalı eğitim konusunda ihaleye katılan bir şirketin de olmadığını ifade eden Özkan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Geçen yıl ise Gazipaşa'dan bir şirket ihaleye katıldı. Bu ihale sonucunda bazı bölgeleri Gazipaşa'daki şirket aldı ama büyük bir çoğunluğunu da biz aldık. Diğer şirket ile bizim aramızdaki farkı da tüm kamuoyu gördü.  

Türkiye'de akaryakıt başta olmak üzere her ürüne gelen zamlar nedeni ile servisci esnafımız, geçen yıl ihaledeki fiyatların düşürülmesi nedeniyle zararına servis işini yaptı. Geçen yıl zarar eden esnafımız bu yıl da zarar etmek, ettirilmek istemiyor. 

Bu yıl da ihale öncesi bazı çantacılar, servisci esnafımıza gidip, 'İhaleye girmek istiyoruz ama girmememiz için bir şeyler yapın' diyerek esnafımıza gözdağı vermeye çalışıyor. Esnafımız zar zor ayakta kalıyor, bir de esnafımızdan ihale adı altında bazı taleplerde bulunuyorlar. Bizim esnafımızın o çantacılara verecek ne parası var, ne de başka bir şeyi. 

Esnafımıza gözdağı verenler, vermek isteyenler, şunu çok iyi bilmeli ki, 'ALMOS A.Ş., servisci esnafı için kuruldu. Benim esnafım serumla ayakta kalmaya çalışırken, bir de üstüne gitmeleri hiç ahlaki değil. Ben esnafımı başka yollara gitmemeleri için zor ikna ediyorum. Benim esnafımın ekmeğiyle kimse oynamasın. Esnafımın ekmeğiyle kimse oynamayaz, oynattırmayacağız. Esnafımın ekmeği ile bu yıl oynanmasına asla ama asla bu yıl müsade etmeyeceğiz."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83