Rest Property Alanya’nın iş insanlarını davette buluşturdu

Alanya’nın dünyaca ünlü inşaat ve emlak firması Rest Property’nin sektör temsilcileri için verdiği davet, Alanya’nın ünlü iş insanlarını bir araya getirdi.

Rest Property Alanya’nın iş insanlarını davette buluşturdu

Alanya’nın uluslararası markası haline gelen Rest Property’nin kurucusu Nihat Tufan’ın inşaat ve emlak sektörünün temsilcileri için verdiği davete, çok sayıda ünlü müteahhit ve Alanya’nın önde gelen emlak şirketlerinin sahipleri katıldı.

Alanya Müteahhitler Birliği (MÜTBİR) Başkanı Mustafa Küçüker ile birlikte davetlileri kapıda karşılayan Rest Property kurucusu ve Alanyaspor Asbaşkanı Nihat Tufan, davetine katılan tüm konuklarına tek tek teşekkür etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem ve çok sayıda protokol mensubunun da katıldığı davete, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da tele konferans yöntemi ile görüntülü bağlantı yaparak katıldı. Davetin açılış konuşmasını yapan Rest Property Genel Müdürü Ali Özpelit’in ardından görüntülü olarak bağlanan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, inşaat ve emlak sektörünün Türkiye açısından önemine değinerek, sektör temsilcilerine ve Rest Property ailesine başarılar diledi.

Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker’in sektörün sorunlarını dile getirdiği konuşmasının ardından, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem de sahneye davet edildi. Kendisinin de emlak ve inşaat sektöründe uzun yıllar faaliyet gösterdiğini dile getiren Eray Erdem, sektörden elde edilen gelirin Türkiye ekonomisi için son derece önemli olduğunu ifade etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, inşaat ve emlak sektöründeki firmalara her zaman yardımcı olduklarını ve bundan sonra da yardımcı olmaya devam edeceklerini belirterek, sektör sayesinde yüzlerce farklı milletten insanın Alanya’da buluştuğunu ve bu haliyle Alanya’nın bir dünya kenti olmasına sektörün de büyük katkısının olduğunu dile getirdi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83