Rüzgar ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü’ kutladı

Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’ bayan personellerin katıldığı bir etkinlikle kutladı. 

Rüzgar ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü’ kutladı

İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar ‘8  Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle birimleri tek tek gezerek önce bayan personellere çiçek verdi ve kadınlar gününü kutladı. İlçe müdürlüğündeki kutlamanın ardında Müdür Rüzgar, bayan personellere iskele yolu üzerindeki bir restoranda kahvaltı verdi. Kahvaltının ardından konuşan İlçe Müdürü Rüzgar, “Dünden bugüne toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer alan, her şartta fedakarlıklarını esirgemeyen tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diler, ayrıca tarımın her aşamasında başarı ile üretime katkıda bulunan tüm üretici kadınlarımızın da ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününü de kutlarım” dedi. 

banner111

 İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar’ın konuşmasının, ardından bayan personellerle birlikte üzerinde ‘8 Mart Dünya Kadınlar Gününü’ kutlu olsun yazan pasta kesildi ve toplu resim çekildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83