Sirkeli, yeniden başkan seçildi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi 14. Seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Seçime tek aday olarak giren mevcut şube başkanı Zuhal Sirkeli tekrar başkan seçildi.

Sirkeli, yeniden başkan seçildi

Dernek binasında düzenlenen olan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan oluşturulmasının ardından konuşan ADD Alanya Şubesi Başkanı Zuhal Sirkeli, göreve gelirken tek amacının derneği daha da ileriye götürmek olduğunu söyledi. Sirkeli, “Bunun için de var gücümüzle çalıştık. Takdir sizindir. ADD’nin kuruluş amacına uygun olarak Alanya’da ses getiren birçok çalışmayı gerçekleştirdik. Öncelikle sosyal medya üzerinde yazılı ve görsel basında yer alarak bu çalışmalarımızı paylaştık. 3 yıl boyunca özveri ile görev yapan bütün yönetim kurulu arkadaşlarıma, bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sirkeli’nin konuşmasının ardından 2019-2022 dönemi faaliyet raporu, bütçe ve denetleme raporları ile 2022-2025 dönemi tahmini bütçesi okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra yeni yönetim kurulu, denetleme, disiplin kurulu ile genel merkez delegeleri seçildi. Buna göre seçilen isimler şöyle:

YÖNETİM KURULU

Zuhal Sirkeli

Necati Masatlı
Şevki Türktaş
Hasan Yılmaz
Ali Akyürek
Sinan Yazıcı
Uğur Atmaca

DENETLEME KURULU

Murat Acar
Sefa Çorbacı
Neriman Çöken

DİSİPLİN KURULU

Erdoğan Toktaş
Halime Şenli
Melih Şahiner

banner111

GENEL MERKEZ DELEGESİ

Coşkun Karadağ
Ertuğrul Yeşildal
Didem Karagöz

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83