Toklu'dan Alanya'ya TOKİ müjdesi

Türkiye'de milyonlarca vatandaşı ilgilendiren Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı, "Vatandaşlarımız 608 bin liralık 2+1 liralık konutlara aylık 2280 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vade ile sahip olacak. 850 bin liralık 3+1 konutlar ise aylık 3187 lira ve 240 ay vade ile satılacak." dedi. Alanya'ya ise 500 konut yapılacağı bilgisi geldi.

Toklu'dan Alanya'ya TOKİ müjdesi

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeli haberinin ardından açıklamada bulundu. Başkan Toklu, "Ülkemize 20 yıldır sayısız hizmetler kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlarına ve ülkemize yatırımlarını, hizmetlerini durmaksızın sürdürüyor." dedi.

banner111

ALANYA'YA 500 DAİRE DAHA

Başkan Toklu açıklamalarına şu şekilde devam etti. "Cumhuriyet tarihimizin en kapsamlı sosyal konut kampanyası olan İlk Evim İlk İş Yerim Projesi ile 81 ilimizde ve tüm ilçelerimizde 500 bin konut, 250 bin konut amaçlı arsa ve 50 bin iş yeri yaparak milletimizin istifadesine sunacağız. Devasa sosyal konut projemizin ilk etabını 2 yılda bitirmeyi planlıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın vermiş olduğu müjde de, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında Alanya'mıza da 500 dairelik  konut yer almaktadır. Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun girişimleri ile bu dev projeden Alanya'mız da yararlanacaktır. Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na teşkilatım ve vatandaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ülkemize, milletimize ve Alanya'mıza hayırlı, uğurlu olsun."dedi.

Tarihin en büyük sosyal konut kampanyasına öncülük eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile TOKİ'yi tebrik eden Erdoğan, sürece katkı verecek herkese teşekkür etti, vatandaşların evleri, arsaları ve iş yerlerinin şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83