Tüm Emekli Sen, Emeklinin Sesi

2017 de kurtulan Tüm Emekli Sen Alanya Şubesi yeni yönetim kurulu, her alanda Emeklinin sesi olmak için çalışıyor.

Tüm Emekli Sen, Emeklinin Sesi

Yaklaşık 15 gün önce genel merkez yöneticilerinin de katılımı ile Alanya Ticaret ve Sanayi Odasında yeni yönetim, yürütme kurulunu oluşturan Tüm Emekli Sen, Kaptan  Balıkevinde toplanıp hem görev dağılımı yaptı hemde yeni çalışma planı hazırladı. 2017 yılından bu yana görev yapan eski yönetim kurulu yerine seçilen yeni yönetimde Kıymet Erat Şube Başkanı, Tekin Açıkalın hukuk sekreteri, Zeki Demir basın sekreteri, Şenay Şahin örgütlenme sekreteri, Necdet Özpelit Şube mali sekreteri, Neriman Çöken Şube Kadın sekreteri ve Ersin Biçer Şube Sekreteri olarak görev dağılımını yaptı.
Kaptan Balıkevinde gerçekleşen toplantıda yeni çalışma planları da yapıldı. Yönetim,  kongre sürecine giren oda başkan adaylarını seçim bürolarında ziyaret etme, Ocak ayı sonunda kahvaltılı bir genel üye toplantısı, yeni üye katılımı, sendika adına sosyal medya grubu kurulması, emeklilerin katılacağı yine emeklilerin yaşamından kesitlerin kaleme alınacağı ödüllü öykü yarışması ve yine emekli sen üyelerinin rol alacakları, emekli yaşamını anlatan birde tiyatro oyunu hazırlayıp turneye çıkma yönünde kararlar aldılar.
Göreve hızlı başlayan yeni Emekli Sen Alanya Şube yönetimi adına konuşan Yürütme Kurulu, Şube Başkanı Kıymet Erat "bütün çabamız  emekli arkadaşlarımızın sesi olmak ve bu yönde çalışmak. Tüm emeklileri 2017 den beri mücadele eden sendikamız çatısı altında toplanıp üye olmaya davet ediyoruz." dedi. (Zeki Demir)

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83