Türkdoğan, Başbuğ Alparslan Türkeş'i andı

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, MHP’nin kurucusu Merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 25.yılı münasebeti ile anma mesajı yayımladı.

Türkdoğan, Başbuğ Alparslan Türkeş'i andı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan anma mesajında ; 

"Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i vefatının 25. yıl dönümünde rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz.

Türk milletine adanmış bir hayatın abideleşen şahsiyeti Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ismi; inanç, dik duruş ve cesaret ile bütünleşmiştir. Onun ismi bu hasletlerle sürmüş şerefli bir ömrün destanıdır. Alparslan Türkeş yaşadığı çağda, Türk milliyetçiliğinin bayraktarlığını yapan cesaret, gönül, fikir ve eylem adamıdır.
Milletimizin verdiği Başbuğ unvanı; kendisinin üzerinde vatan, millet ve devlet sevgisi ile özdeşleşerek adeta bayraklaşmıştır. Türk milliyetçiliği, onun fikirleri ile güçlü bir gelecek vizyonu kazanmış, yetiştirdiği nesillerle, kuşaktan kuşağa aktarılan bir değer olmuştur.
Ömrü boyunca Türk milletinden yana tavır koyan, binlerce yıllık Türk tarihinin değerlerine sahip çıkan, geçmişten, geleceğe köprü görevi görecek bir hareketi kuran Başbuğumuz Alparslan Türkeş’tir. Türkiye Cumhuriyetinin bugününe baktığımızda, Türk milletinin feryadına kulak verdiğimizde, Başbuğumuzun yıllar önce gördüğü tehlikelerin var olduğunu görüyoruz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş gördüğü bu tehlikelerin tespiti ile yetinmemiş, çözümlerini de ifade etmiştir. Çözüm, Türk milletinin özüne dönmesi, yabancı hayranlığını bırakması, bayrağına sahip çıkması, fitneye, fesada geçit vermemesi, milli değerlerine sıkı sıkıya sarılmasıdır. Rahmetli Başbuğumuz, ömrü boyunca, hem biz Türk milliyetçilerine, hem de bütün insanlığa örnek olacak kadar büyük bir şahsiyet sergilemiş; çilenin, sabrın, azim ve kararlılığın abidesi olmuştur.
Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin emanetini Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey 21. yüzyıla taşımış, Milliyetçi-Ülkücü hareketin muhasım tavırlar, türlü saldırılar karşısında sarsılmaz bir iradeyle dimdik durmasını sağlamıştır.
Milliyetçi Ülkücü Hareket Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde davasına sadakatle bağlı, geleceğe emin adımlarla yürümekte kararlıdır.

banner111

Bu duygu ve düşüncelerle merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e ve bugün aramızda olmayan tüm dava arkadaşlarımıza ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bizler Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyin açtığı kutlu Ülkü Yolunda, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyin emrinde ve Yolbaşçılığında dün olduğundan daha büyük bir inanç ve azimle yürümeye devam ederek, Başbuğumuzun Üç Hilal sancağını hep daha yukarıya çıkaracağız."

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83