Yeni vekilden Başkan Erdem'e ziyaret

İyi Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, ALTSO Başkanı Eray Erdem’i ziyaret etti. Başkan Erdem, Alanya iş dünyasının taleplerini Vekil Kaya’ya ileterek, çözüm için destek istedi. 

Yeni vekilden Başkan Erdem'e ziyaret

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem’i ziyaret etti. Ziyarette, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural, ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Orkan, İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe, İYİ Parti İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili de hazır bulundu.  

ERDEM DESTEK İSTEDİ

Antalya Milletvekili Aykut Kaya ve İYİ Partililere ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Erdem, iş dünyasının taleplerini de Vekil Kaya’ya iletti. 

banner111

Başkan Erdem, “Antalya Milletvekilimiz Aykut Kaya, İYİ Parti İlçe Başkanı Şefik Bahçe ve ilçe yönetimini odamızda ağırladık. Antalya’mızdan seçilen vekillerimiz ile yeni dönemde işbirliği yapmaya ve iş insanlarının taleplerini, iletmeye devam edeceğiz.  Sayın Vekilimize, Alanya'mız sorunlarıyla ilgili taleplerimizi iletip, çözüm konusunda destek istedik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 

ALTSO’yu ziyaretinde iş dünyasının taleplerini alan Vekil Kaya, “Eray başkanımıza misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederim. Kendisinden yeni çalışma döneminde çok yararlanacağız.  Alanya için Antalya için her türlü sorunun çözümü konusunda elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2023, 19:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83