Yıldız ailesi yeni evlerine kavuşuyor

Üçkonak Mahallesi Yivil Mevkiinde ikamet eden Yıldız ailesinin evinde geçtiğimiz 31 Ekim’de tüp patlaması sonucu yangın çıkmıştı. 1 çocuklu ailenin evi kullanılamayacak derecede hasar gördü. Kısa sürede bölgeye giden ve tespit yapan Gazipaşa Belediyesi ekipleri, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın talimatı ile Yıldız ailesinin yaralarını sarmak ve evlerimi tekrardan sıcak bir yuvaya dönüştürmek için hızla yeni ev yapımına başlamıştı. 

Yıldız ailesi yeni evlerine kavuşuyor

Ailenin sıcak bir yuvaya kavuşması için çalışmalarını özveri ile sürdüren Gazipaşa Belediyesi Ekipleri Yıldız ailesinin yeni evlerinin yapımında sona geldi. Gazipaşa Belediyesi ekipleri tarafından hızla yapılan ev, bahçe düzenlemesi ve küçük detayların tamamlanmasından sonra kısa sürede ailenin kullanımına sunulacak.

banner111

BAŞKAN YILMAZ SÖZÜNÜ TUTTU

Üçkonak Mahallesi’nde 31 Ekim’de çıkan yangın sonrası hemen Yıldız ailesinin yanına giden ve “Vatandaşlarımızı asla açta açıkta bırakmayacağız” diyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz,  evin son durumuyla ilgili bilgi verdi.Başkan Yılmaz konuşmasında “Yıldız ailemizi yeni yuvalarına kavuşturmamıza kısa bir süre kaldı.
Üçkonak Mahallemizde talihsiz bir şekilde çıkan yangın sonucunda, evleri kullanılamaz hale gelen ailemiz için yapımına başladığımız ev tamamlanmak üzere.
Bu güzel evi ailemize kazandırmak için özveri ile çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83