Yüksekova'dan Alanya'ya gönül köprüsü

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Yüksekova’dan Alanya’ya kamp yapmaya gelen Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımının Antrenmanını ziyaret etti

Yüksekova'dan Alanya'ya gönül köprüsü

İçişleri Bakanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından oluşturulan gençlere ve genç sporculara destek olmak ve onların spor hayatlarına fayda sağlamak amacıyla oluşturulan proje kapsamında Kaymakamlığımız öncülüğünde, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı koordinesinde ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ev sahipliğinde Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı Alanya’ya kampa gelerek misafir edildi.

Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımı antrenmanını ziyaret ederek konuşma yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol Takımını Alanya’mızda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Geçtiğimiz yıl Yüksekova Kadın Futbol Takımını İlçemizde ağırlamıştık. Bu yılda yine İçişleri Bakanlığımız ve Jandarma Genel Komutanlığımız tarafından yürütülen proje kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığımız ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde kadın sporcularımızı ağırlayarak her türlü desteği veriyoruz. Sporcularımız için yapılan bu tür projeler çok önemli. Böylece Alanya ile Yüksekova arasında bir gönül köprüsü oluşturuyoruz. Bu bağın kurulmasında emeği geçen İlçe Jandarma Komutanlığımıza ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığımıza teşekkür ediyor, ilçemize kamp yapmaya gelen Yüksekova Belediyespor Kadın Futbol takımına başarılar diliyorum’’ dedi.

banner111

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83