16 işyeri kiraya verildi

Mülkiyeti Alanya Belediyesi’ne ait 25 işyeri bugün gerçekleştirilen encümen toplantısında ihaleye çıkarıldı. Aralarında Belediye Çay Bahçesi’nin de bulunduğu 16 işyeri açık arttırma usulü ile kiraya verildi. Belediye ihalelerden toplam 900.760 TL gelir elde edecek.

16 işyeri kiraya verildi

 Bugün yapılan Encümen Toplantısında Belediye mülklerinden 25 işyeri ihaleye çıkarıldı. Katılımın sağlandığı Kızlarpınarı, Konaklı, Hisariçi, Saray, Cumhuriyet, Şekerhane ve Okurcalar Mahallesi’nde bulunan 16 işyeri açık arttırma usulü ile kiraya verildi.

banner111
BELEDİYE ÇAY BAHÇESİ 500 BİN TL’YE İHALE EDİLDİ

Mülkiyeti Alanya Belediyesine ait en önemli taşınmazlardan birisi olan Belediye Çay Bahçesi de ihale ile kiraya verildi. Alanya Belediye Çay Bahçesi 1 yıllığına 500 bin TL’ye kiralandı.

Alanya Belediyesi Haftalık Encümen Toplantısında gerçekleştirilen ihalelere ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yücel, “Merkez ve Mahallelerde bulunan ve süresi dolan işyerlerimizi açık arttırma usulüyle kiraya verdik. 25 işyerinden 16’sının ihalesi gerçekleştirildi. Bugün yapılan Encümen Toplantısında kiraya verilen taşınmazlar arasında Belediye Çay Bahçesi ve bazı işyerleri bulunuyor. Komisyonumuzun yapacağı inceleme ve değerlendirmeler sonucunda ihaleler kesinleşecek. Şimdiden Alanyamıza ve belediyemize hayırlı olsun.” dedi. 



Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83