19 Eylül Gaziler günü törenle kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, tüm yurtta olduğu gibi Alanya’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlama programı kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

19 Eylül Gaziler günü törenle kutlandı
Çelenk sunma programına Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu’ya vekaleten Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, idari birim amirleri, siyasiler ve gaziler ile yakınları katıldı. Çelenk sunma töreninin ardından saygı duruşunda bulunulup ve İstiklal Marşı okundu. Kaymakam Vekili Öztürk, Başkan Yücel ile tüm gazi ve yakınlarını Kaymakamlık makamında ağırlayarak sohbet etti.

GAZİLER ÖĞLE YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Gaziler Günü münasebetiyle Alanya Öğretmenevi’nde gaziler ve yakınları öğle yemeğinde bir araya geldi. Protokol üyelerinin de katılım gösterdiği programda konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Alanya Temsilcisi Abdullah Yılmaz, “Alanya şehidine, gazisine her zaman sahip çıkmış bir yer. Burada görev yapan hiçbir kaymakam veya belediye başkanından asık suratlı bir davranış görmedik. Her zaman bizleri el üstünde tuttular. Allah hepsinden razı olsun. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, dünyanın neresinde olursa olsun yardımımıza koşar. Herkesten Allah razı olsun” dedi.


Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 18:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83