19 MAYIS'I COŞKU İLE KUTLADIK

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünce organize edilen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yılı kutlama törenlerine katıldı.

19 MAYIS'I COŞKU İLE KUTLADIK

 Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünce organize edilen, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yılı kutlama törenlerine katıldı.

banner111
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97. yılı törenlerle kutlandı. Atatürk Anıtı önünde yapılan çelenk sunma töreni Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in katılımıyla gerçekleşti. Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından öğrenciler, öğretmenler ve protokolden oluşan kutlama komitesi saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu. Anıt önündeki törenlerden sonra 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri Rıhtım Şelale önünde devam etti.

TÖRENLER İSKELE ŞELALE ÖNÜNDE DEVAM ETTİ

Atatürk Anıtına Çelenk sunumunun ardından saat 09.15’de Alanya Lisesi Bando Takımı eşliğinde “Rıhtım Şelale” önüne kortej eşliğinde yürüyüş gerçekleştirildi. Saat 09.30’da Rıhtım Şelale önündeki kutlama törenine geçildi.

A.Fevzi Alaettinoğlu Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Ali Yıldız Beker’in yönetiminde İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başlayan tören, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Garnizon Komutanı Jnd. Binbaşı Serkan Akbaba ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile birlikte halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasıyla ile devam etti.
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, halkın ve öğrencilerin bayramını kutlamasının ardından, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Müdür Tamrak, “Temeli 19 Mayıs’ta Mustafa Kemal Atatürk Tarafından atılan “Milli Egemenlik” ilkesi ile, birliğimiz ve bütünlüğümüz sağlanmış, çarenin ancak millette olduğu tescillenmiştir” dedi.

KAYMAKAM TANRISEVEN RESİM SERGİSİ AÇILIŞINI YAPTI

Konuşmanın ardından öğrencilerin okuduğu şiirler ve Eczacı Güzin-Velittin Bekrioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibinin gösterisiyle devam eden kutlama etkinlikleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in, Gençlik Merkezi Resim Kulübünün resim sergisinin açılışı ile devam etti. Resim yapan öğrencilerle yakından ilgilenen Kaymakam Tanrıseven öğrencilere, hayatlarında başarılı olmaları temennisinde bulundu.

KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN ÖĞRENCİLERE NASİHAT “SPORU ASLA BIRAKMAYIN”

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen çeşitli spor gösterileri ve spor faaliyetlerinin tanıtım stantlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı. Kaymakam Tanrıseven’in kendilerini ziyaret etmesinden dolayı mutlulukları gözlerinden okunan genç sporcular, Kaymakam Tanrıseven’e kendi dallarında kısa gösteri müsabakaları yaptılar.

Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü hatırlatan Kaymakam Tanrıseven, “Spor insanın hem gelişmesine hem sosyalleşmesine sebep olur. Sporu asla bırakmayın. Sporcu olan insanlar her zaman zinde olur” dedi.

19 MAYIS ETKİNLİKLERİNE HALKIN KATILMASI ÇOK ÖNEMLİ

15 Mayıs Cuma gününden itibaren devam eden etkinlikler ve gün boyu süren şenliklerle devam eden kutlama faaliyetlerinin 19 Mayıs’ın anlamına uygun olduğunu ifade eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, halkın katılımının ve kutlamaların içinde yer almasının da oldukça önemli olduğunu belirtti.




Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 13:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83