'BEN BİR DOĞA FOTOĞRAFÇISIYIM' SERGİSİ AÇTILAR

Bilgi Bulut İlkokulu’nda düzenlenen Pilav Günü ve “Ben bir Doğa Fotoğrafçısıyım” konulu resim sergisi büyük ilgi gördü.

'BEN BİR DOĞA FOTOĞRAFÇISIYIM' SERGİSİ AÇTILAR

 Okulun bahçesinde düzenlenen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, okulun adını taşıyan Hayırsever Vatandaş Bilgi Bulut, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 3/A sınıfı öğrenci ve velileri tarafından hazırlanan “Ben bir Doğa Fotoğrafçısıyım” konulu sergiyi gezen katılımcılara pilav üstü tavuk ikram edildi. Öğrenci ve velilerin doğa temalı hazırladıkları birbirinden güzel resimler büyük beğeni topladı.

banner111
AYDOĞMUŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Bilgi Bulut İlkokulu Müdürü Şevket Aydoğmuş, doğaya karşı gösterdikleri duyarlılıktan dolayı 3/A sınıfı öğretmeni Derya Kamiloğlu, öğrenci ve velilerini tebrik etti. Ayrıca Aydoğmuş, okulda böyle bir etkinlik düzenlemenin mutluluğunu yaşadığını vurgulayarak katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

ER, “GAYRETİNİZ BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Okul bünyesinde açılan öğretmen, öğrenci ve veli katkılarıyla bünyesinde 200’den fazla kitap barındıran Okul Kütüphanesini gezen Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Okul Müdürü Şevket Aydoğmuş’u okula verdiği hizmetlerden dolayı tebrik etti. 
Hüseyin Er yaptığı konuşmada, “Öğrencilerin kitap okuyabileceği çok nezih bir ortam olmuş. Bu kütüphanenin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biliyorum ki, bu sizlerin çabasıyla gerçekleştirilmiş bir kütüphane. Bu çabanız ve gayretiniz bizim için çok değerlidir.” dedi.

Etkinlik sonunda Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, öğretmenler ve okullar arası oyun yarışmalarında kupa alan öğrenciler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 15:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83