AGC'DEN KINAMA MESAJI

ATV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu'na yönelik fiziki saldırı ile ölüm tehditlerine ilişkin bir kınama mesajı yayınlayan AGC Başkanı Dim "Bu tip saldırılar gazetecileri asla yıldırmaz ve korkutmaz" dedi

AGC'DEN KINAMA MESAJI

 Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, yazılı açıklamasında, Alanya Televizyonu (ATV) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu'na yönelik fiziki saldırıyı kınadı. 

banner111
Dim'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: 

"ATV Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu, haberlerinden rahatsızlık duyan kişi veya kişiler tarafından yönlendirildiği anlaşılan bir şahsın saldırısına uğramıştır. Gazetecinin görevi halkın haber alma hakkına hizmet etmektir. Kamuoyunu bilgilendirmek, gazetecilerin en önemli görevidir. Bu olayı, halkın bilgi edinme hakkına yapılmış çirkin bir saldırı olarak niteliyor, olayın sorumlularının derhal bulunarak, cezalandırılmasını istiyoruz. AGC olarak bu olayın peşini asla bırakmayacağımızı buradan ilan ediyoruz. Değerli meslektaşımız Sayın Sipahioğlu'na 'Geçmiş olsun' derken, bu tip fiziksel saldırılar ile ölüm tehditlerinin, gazetecileri asla yıldıramayacağını, korkutamayacağını tekrar hatırlatıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 17:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83