19 MAYIS’TA KONSER VE FENER ALAYI VAR

Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, geniş katılımlı bir fener alayı düzenliyor. Türk Bayrakları ve meşaleler eşliğindeki fener alayına vatandaşları ve gençler katılacak.

19 MAYIS’TA KONSER VE FENER ALAYI VAR

 Alanya Belediyesi ve Kent Konseyi işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerle her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma  Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladıklarını söyleyen Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan,  kutlama programı hakkında bilgi verdi. Özcan,  “19 Mayıs’ı  bu yıl daha da kapsamlı kutlamaya hazırlanıyoruz.   Programımız, Alanya Belediyesi ve Alanya Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin,  19 Mayıs Perşembe 19:30’da Atatürk Anıtı önünde düzenleyeceği  fener alayıyla başlayacaktır. Türk Bayrakları eşliğindeki fener alayı ve gençlerin görev aldığı kortej, iskele yolu rıhtım üzerinden yürüyerek Belediye Arkasındaki konser alanına gelecektir.  Program, gençlerin Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ataya cevabını, okumasının ardından  saat 21.10’da  Ahmet Şafak Konseri ile devam edecektir” dedi.

banner111
BAŞKAN YÜCEL DAVET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bu milli bayramında, tüm halkımızı ve gençlerimizi 19:30’da başlayacak “Fener Alayına”  ve “Ahmet Şafak”  konserine bekliyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 17:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83