4TGB ÜYESİ GENÇ SERBEST KALDI

Antalya’da G20 Liderler Zirvesi’nin düzenlendiği Kadriye-Belek turizm bölgesinde gözaltına alanın Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi 4 genç serbest bırakıldı.

4TGB ÜYESİ GENÇ SERBEST KALDI
Antalya’da bugün başlayan G20 Liderler Zirvesi’nin gerçekleştirildiği ‘Kırmızı Bölgeye’ girmek istedikleri sırada gözaltına alınan TGB üyesi 4 genç serbest bırakıldı. Serbest kaldıktan sonra grup adına açıklama yapan TGB Genel Başkan Yardımcısı Cem Dikmen, alana ulaşabilmek için bir hafta Belek’te kaldıklarını söyledi. 10 yıllık eylem çizgisi ile halkın gönlünde taht kurduklarını ve bundan dolayı kendilerine açılmayacak kapı olmadığını belirten Dikmen, “Belek bölgesine gittik. Orada yaşayan TGB’ye destek veren vatandaşlarımıza şunu dedik. Biz burada Amerika Birleşik Devletler (ABD) Başkanı Barak Obama’yı protesto etmek istiyoruz. Bunun için burada kalmamız gerekiyor. Onlar da sağolsunlar bizlere kapıları ardına kadar açarak bizleri orada misafir ettiler” dedi.
Zirvenin yapıldığı otele 4 kilometre kala polis tarafından gözaltına alındıklarını söyleyen Dikmen, “Otele ulaşabilseydik bahçesine ayakkabılarımızı fırlatacaktık” diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 09:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83