ADD Gaziler Gününü kutladı

ADD Alanya Şubesi Gaziler Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaptı. Açıklama şöyle:

ADD Gaziler Gününü kutladı

 Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e, Sakarya Savaşı'nın ardından TBMM tarafından Gazilik" ve "Mareşallik" unvanın verilmesi ile her yıl 19 Eylül Gaziler Günü olarak kutlamaktayız.

banner111
   Bu millet şehit ve gazilerini her zaman yüce duygularla anımsamış, sonsuz sevgi ve saygı duymuştur. Gazilerimiz bağımsız laik cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir. Unutulmamalıdır ki şehit ve gazi, toprağı VATAN; insanı ULUS yapan değerlerdir. Kahraman gazilerimiz destanlarıyla büyüdüğü atalarına layık bir evlat olduklarını gerektiğinde vatan, cumhuriyet ve vazife uğruna seve seve canlarını hiçe sayarak bedel ödeyeceklerini her vesile ile göstermişlerdir. Bu üstün hizmetleri ve fedakârlıklarını millet olarak hafızalarımızda daima tazeliği koruyacak ve yaşatılacaktır. 

  Bu nedenle şehit yakınları ve gazilerimizin ihtiyaçlarının karşılanması ekonomik ve sosyal yönden insan onuruna yakışır şekilde yaşam standartlarının geliştirilmesi, toplumsal sorumluluk olarak görülmeli ve çözüm için herkes üzerine düşeni yapmalıdır.

  Gazilerimiz sizler için yapılan hiçbir şey eşsiz hizmetlerinizin karşılığı olamaz.  Edebi başkomutan Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazi unvanının verilişinin yıldönümünde bölünmez bütünlüğün ve ulusal birliğin korunması uğruna girişilen mücadelelerde gazi unvanı alan kahramanları bugün bir kez daha şükran ve minnet duygularımızla anıyoruz.

                                                                                  

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 14:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83