ADD’den Cumhuriyet Balosu

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şubesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 98’inci yıldönümü kutlamaları dolayısıyla, “Cumhuriyet Balosu” düzenledi.

ADD’den Cumhuriyet Balosu

Alanya Öğretmenevi salonunda düzenlenen baloya; CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Gecenin programını ADD Alanya Şubesi Başkanı Zuhal Sirkeli sundu. Baloda açılış konuşmasını yapan ADD Alanya Şube Başkanı Zuhal Sirkeli, şunları söyledi. “Büyük önderimiz bundan 98 yıl önce, “Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz” sözü ile 29 Ekim 1923’te  tam bağımsız Türkiye Cumhuriyetini kurdu. Cumhuriyetimiz yüz yaşına doğru ilerlerken her geçen yıl cumhuriyetin kurucusunun değerini çok daha iyi anlıyoruz. Hak ve hürriyetten yoksun kalan toplumların ayakta kalmaları ve yaşamaları mümkün görünmüyor. Bizlere düşen görev Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak modern Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek yaşatmaktır. Atatürkçü olarak Atatürkçülüğü bilmek yetmez, öğretmek gerek, anlatmak yetmez, anlamak gerek. Cumhuriyetimizin kazanımlarından bir an olsun ödün vermeksizin, Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda ilerleyeceğimize söz veriyoruz. Katılımınız ve çalışmalarımıza verdiğiniz destekten dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyor Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor saygılar sunuyorum.”

Davetliler Özcan’ı Alkış Yağmuruna Tuttu

10’uncu Yıl Marşı ve İzmir Marşı, davetliler tarafından ellerinde Türk bayrakları ile hep birlikte söylendi. Cumhuriyet Balosu’nda Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’ın söylediği şarkılara davetliler alkışlar ile karşılık verdi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83