ADLİYE TURNUVA YEMEĞİNDE BULUŞTU

Alanya Adliyesi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen “ Alanya Adliyesi Engelleri Kaldır Kurumlar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda “ dereceye giren takımlara kutlama yemeği verildi.

ADLİYE TURNUVA YEMEĞİNDE BULUŞTU

 Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, 2. Ağır Ceza Mahkemesi başkanı Erkan Özkaya, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Turnuvanın ana sponsoru Altso başkanı Mehmet Şahin, şampiyon Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi, ikinci Gazipaşa Adliyesi ve  üçüncü Alanya Hakimler ve Savcılar takımı yemeğe katıldılar. 

banner111
Turnuva aracılığıyla elde edilen gelirle  22’si akülü toplan 78 tekerlekli sandalye belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya başlandı.
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, “ engelliler haftası nedeniyle düzenlediğimizi turnuvaya katkı sağlayan tüm takım, kurum ve kuruluşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Turnuva amacına ulaşmıştır” dedi. 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise, böylesine anlamlı bir amaç için gerçekleştirilen bir organizasyonda yer almak bizleri bir hayli mutlu etti. Alanya Cumhuriyet Başsavcımıza ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 15:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83