AESOB'dan Kaymakam Harputlu'ya ziyaret

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetimi Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret etti.

AESOB'dan Kaymakam Harputlu'ya ziyaret
AESOB Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'yu makamında ziyaret ederek kendisiyle bir süre görüştü. Kaymakam Harputlu'ya ziyarette bulunan AESOB yönetimine Alanya'da bulunan AESOB’a bağlı Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nın başkan ve yönetimleri de eşlik etti. 

BAŞKAN DERE "75 ODAMIZ MEVCUT"

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya odalar hakkında bilgi veren AESOB Başkanı Dere, "Bazı etkinlikleri katılmak üzere Alanya'ya geldik. Bu vesile ile Sayın Kaymakamımızı makamında ziyaret etmek istedik. İl ve ilçelerde bulunan toplam 75 odamız mevcut. AESOB Antalya’daki en büyük Sivil Toplum Kuruluşu. Bu odalarımızın 37 tanesi merkezde, 38 tanesi ise ilçelerde. Buradaki esnaflarımız işlerini düzgün yapan ve Ahilik Kültürünü de ellerinden geldiğince yaşatmaya çalışan esnaflardandır" dedi.

KAYMAKAM HARPUTLU "BİRLİKTE, SAĞLAM VE GÜÇLÜ OLURSANIZ TOPLUMDA GÜÇLÜ OLUR"

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Birlik Başkanı Adlıhan Dere nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Ramazan ayını kutlayarak sözlerini başlayan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, "Birlikte güzel işler yapılırsa ülkemiz, bölgemiz ve Alanya'mız  kazanır. Esnaflarımızın sıkıntılarını dinleyeceğiz. Her türlü de desteğe hazırız. Sorunlara çözüm bulmaya çalışacağız. Esnaflarımız birlikte, sağlam ve güçlü olursa toplumda güçlü olur" dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2017, 16:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83