Afrin'e Alanya'dan dua desteği

TSK'nın Afrin opersayonunda görev alan askerlerimiz için Alanya'da toplanan vatandaşlar dualarla askerlerimize destek oldular.

Afrin'e Alanya'dan dua desteği
Zeytin Dalı Harekatı’na başlayan Mehmetçik için Alanya’daki Alış Camii’nde fetih suresi okundu, dua edildi ve lokmalar dağıtıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Ak Parti İlçe Teşkilatı önderliğinde Alış Camii’nde Yatsı Namazı ve Sabah Namazı’nın ardından Suriye’ye Barış ve huzur, sınırlarımıza ise güvenliğin getirilmesi amacıyla Mehmetçik tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı için fetih suresi okundu ve dualar edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP’lilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş zafer için dua etti. 

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Mehmetçiğimiz tarafından Suriye’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı için Alış Camii’nde vatandaşlarımızla birlikte dua ettik. Allah ordumuza yardım etsin. İnşallah en kısa sürede Mehmetçiğimiz başarıyı sağlar ve sağ salim ülkemize döner. Dualarımız Mehmetçiğimiz için.“ dedi.
İlçe Başkanı Toklu bu güzel organizasyonla ilgili, "Fetih Sureleri ile Mehmetçiğimize dua ettik. Rabbim askerlerimizi korusun sağ salim ve zaferle yurdumuza dönmeyi nasip etsin inşallah." dedi.
Namaz ve dua sonrası cami önünde vatandaşlara lokma dağıtıldı

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2018, 10:26

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83