"AİLE HAFTASI" KUTLAMALARI BAŞLADI

Alanya’da 15 – 21 Mayıs “Aile Haftası” Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Alanya Müftülüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

"AİLE HAFTASI" KUTLAMALARI BAŞLADI

 15 – 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Aile Haftası” bu yıl Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı.

banner111
İLK PROGRAM ATATÜRK ANITI ÖNÜNDE DÜZENLENDİ

Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Alanya Müftülüğü, 15-21 Mayıs “Aile Haftası” ile ilgi bir dizi etkinlik düzenliyor. Ailenin önemine dikkat çekecek olan programlar çerçevesinde saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşımız okundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından anıt önündeki etkinlik, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik'in konuşmasıyla devam etti.

AİLE HAFTASI NEDENİYLE ANIT ÖNÜNE STANT AÇILDI

15 – 21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Aile Haftası” nedeniyle Atatürk Anıtı önünde düzenlenen etkinlik, Alanya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Sosyal Hizmet Merkezi tarafından “Aile Haftası” nedeniyle kurulan standın vatandaşlara bilgilendirilmesi ile devam etti.

15-21 MAYIS AİLE HAFTASI ETKİNLİKLERİ

17 Mayıs 2016 Pazartesi: Alanya Müftülüğü “Ailenin Önemi”, “Eş Olarak Peygamberimizin Örnekliği” konulu seminer, 13.30 Alış Camii, Boca Oğlu camii, Mahmutlar Merkez Camii.

17 Mayıs 2016 Salı Saat: 16.00 Radyo Time; “Engelli Evde Bakımı” ve “Koruyucu Aile” Hizmetlerinin Tanıtım Programı.

18 Mayıs 2016 Çarşamba Aile Ziyaretleri; Alanya Kaymakamlığı, Alanya Sosyal Yardımlaşma Vakfı ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü.

18 Mayıs 2016 Çarşamba Tanıtım Stantları: 10:00- 17:00 saatleri arası Atatürk Anıtı önü (Alanya Kaymakamlığı, Alanya Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü)

22 Mayıs 2016 Pazar günü aile pikniği: Sosyal Hizmet Merkezi hizmet alan aileler ve personelin katılacağı piknikle tamamlanacak.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2016, 10:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83