AK PARTİ HIZ KESMİYOR

AK Parti Antalya İlçe teşkilatları tarafından düzenlenen mahalle danışma meclisleri tüm hızıyla devam ediyor. Antalya’daki 909 mahallede gerçekleştirilecek olan ve şubat ayı başında başlayan mahalle danışma meclisleri tüm hızıyla devam ediyor. Danışma meclislerine milletvekilleri, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, ilçe başkanları, belediye başkanları, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ile beraber çok sayıda vatandaş katılıyor.

AK PARTİ HIZ KESMİYOR

 Mahallenin sorunları, yapılan çalışmalar, vatandaşların taleplerinin konuşulduğu toplantılarda “Hedef 500 Bin Üye” projesi ile ilgili çalışmalar da değerlendiriliyor. Son olarak Kemer Çamyuva ve Yeni Mahalle danışma meclislerine katılan İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Teşkilatları olarak her zaman diri olduklarını dile getirdi. Sümer “Partimizin çekirdek yapısını oluşturan mahalle teşkilatlarımıza çok önem veriyoruz. Vatandaşlarımızla her zaman iç içe olan, onları en yakından tanıyan kişiler mahalle temsilcilerimiz. Mahallelerimizde yaşanan sorunları, talepleri, en iyi onlar bilir. Bu sebeple mahalle danışma meclislerini çok önemsiyoruz ve kısa bir sürede Antalya’daki tüm mahallelerde bu toplantıları gerçekleştireceğiz ”dedi.

banner111
Sümer, Hedef 500 Bin Üye Projesi çalışmaları hakkında şunları söyledi. “Seçimler bittikten hemen sonra Hedef 500 Bin Üye çalışmalarımız başladı. Uzun vadeli bu hedefimizde halkımıza mahalle temsilcilerimiz vasıtasıyla ulaşıyoruz. Onlardan evinde, apartmanında iş yerinden üye yapmalarını istiyoruz. AK Parti’ye oy vermiş, gönül vermiş vatandaşlarımıza ilk ulaşacak olan mahalle temsilcilerimizdir. Yine sahada AK Parti’nin bir ideoloji partisi olmadığını, hizmet partisi olduğunu ve gerçekleşen hizmetleri vatandaşımıza en iyi anlatacak olan onlardır. Danışma meclislerine vatandaşlarımızın katılımı ve heyecanı bizi son derece memnun ediyor. Yeni üyelerimizi de bu toplantılara katılmalarını sağlayarak, mahalle yapılanmalarımızı düzenli toplantılarla canlı tutmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Hafta sonu miting havasında gerçekleşen Kepez ve Muratpaşa ilçelerine bağlı mahalle meclisi toplantılarına Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Anayasa Komisyonu Başkanı ve MKYK üyesi Mustafa Şentop, milletvekilleri ile belediye başkanları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 15:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83