Akdağ Kayak Kulübü'nden destekçilerine teşekkür

Akdağ Kayak Kulübü'nden destekçilerine teşekkür
Alanya Akdağ Kayak İhtisas ve Spor Kulübü mart ayı içerisinde gerçekleştirdiği “Doğaya Kirletenleri Kınama Etkinliği”ne destek veren kurumlara gecikmeli olarak teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyaretlerin pandemi tedbirlerinden dolayı geciktiğini ifade eden kulüp yetkilileri, etkinliğe destek veren kurum ve sponsorlara teşekkür plaketi verdi. Ziyaretlerde Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir’e iş birliği nedeniyle,
Triangle Spor’a da okullar arası gerçekleştirilen resim ve slogan yarışmalarının dereceye girenlerine verilen ödüllere sponsor oldukları için teşekkür plaketi verildi.

“HER ZAMAN TAKDİR ETTİK”

Demir çevreye karşı duyarlılığı her zaman takdir ettiklerini belirterek, kulüp üyelerine maske, eldiven ve çöp torbası hediye etti. Görüşmelerde Akdağ’a yapılacak tesis hakkındaki gelişmeler, pandemi süreci ve çevre duyarlılığı gibi konular konuşuldu.
Kulüp yetkilileri,yarışma birincilerine verilen bisiklet ödüllerine sponsor olan Albimo Bilal Mobilya, Sabaş Home ve etkinliğe öğrenci göndererek destek veren okul müdürlerine de önümüzdeki günlerde teşekkür ziyaretinde bulunacaklarını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2020, 22:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83